Βαθμολογία

Άξιζε κάτι καλύτερο η Κ14 της ΕΠΣΛ…

Παρότι έκανε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια, η Μικτή Κ14 του νομού μας γνώρισε την ήττα και τον αποκλεισμό από τα προημιτελικά της διοργάνωσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων με σκορ 1-2 από την αντίστοιχη ομάδα της Μακεδονίας την Τρίτη (9/4).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο Μακρυχωρίου παρουσία αρκετών θεατών, με την ομάδα της Λάρισας να έχει μεγάλη διπλή ευκαιρία – δοκάρι στην εκπνοή του αγώνα να φέρει το ματς στα ίσια!

Σε κάθε περίπτωση αξίζουν πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και την μαχητικότητά τους. Η Λάρισα μπήκε δυνατά και στο πρώτο μέρος πίεσε τον αντίπαλο πολύ. Στο 23’ ο Παπαϊωάννου έκανε ένα εξαιρετικό σουτ, με υπερένταση έδιωξε ο κίπερ της Μακεδονίας σε κόρνερ.

Στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους δεν σημειώθηκαν άλλες αξιόλογες φάσεις με την ομάδα του νομού μας να έχει τον έλεγχο του ματς, εκτός από 1-2 περιπτώσεις όπου ο αντίπαλος απείλησε.

Στο 44’ του δευτέρου μέρους, ο Παπαδημητρίου για την Μακεδονία βρέθηκε σε θέση βολής, όμως το σουτ του πέρασε ψηλά άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Μπόλης για τη Λάρισα «απάντησε» όμως το σουτ που έκανε πέρασε και αυτό άουτ.

Για να φτάσουμε στο 56’ όταν ο Νάστου εκτέλεσε ένα φάουλ πολλά μέτρα έξω από τη περιοχή και πλάγια αριστερά, με την μπάλα να περνάει πάνω από τον Έξαρχο και να καταλήγει γκολ για το 0-1.

Στο 68’ η Λάρισα είχε μία καλή στιγμή με τον Μπόλη αλλά πέρασε ανεκμετάλλευτη. Στο 70’ από κόρνερ του Νάστου, ο Αποστολίδης στο δεύτερο δοκάρι με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του για το 0-2.

Για να φτάσουμε στην εκπνοή όταν ο Μπόλης εκτέλεσε το πέναλτι σε χέρι που έγινε μέσα στην περιοχή της Μακεδονίας, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-2.

Στις καθυστερήσεις το ματς απέκτησε μία «άγρια» ομορφιά με την Λάρισα να πιέζει για την ισοφάριση και να χάνει μία διπλή ευκαιρία, αρχικά με τον Γκόβαρη να κάνει το σουτ και να διώχνει σωτήρια ο κίπερ της Μακεδονίας και στην συνέχεια ο Κουματζέλης να στέλνει από κοντά τη μπάλα στο δοκάρι!

Η ΕΠΣΛ ευχαριστεί τον Δήμο Τεμπών

Η ΕΠΣΛ ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Τεμπών και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Μανώλη για την παραχώρηση του γηπέδου. Στην σχετική φωτογραφία ο Δήμαρχος Τεμπών, παρακολουθεί το ματς με τον κ. Θανάση Καραναστάση που είναι Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης & Αστικού-Περιαστικού Πρασίνου και πρόεδρος του Ολύμπου Γόννων.

ΕΠΣ Λάρισας (Δημήτρης Τσέτσιλας – Νίκος Φώλλας): Έξαρχος, Κουρδής, Σαμαράς, Παπαδημητρίου, Τσιακμάκης, Κοψαχείλης, Βουτσιλάς, Παπαϊωάννου, Μπόλης, Μπελιμέζης, Σαγρής.

Έπαιξαν και οι: Γκόβαρης, Κουματζέλης, Σακελαρίου, Βελετάνης, Τζιότζιος.

ΕΠΣ Μακεδονίας (Ηλίας Βούρας): Ξεφτέρης, Βλάχου, Καζάκος, Χαριζόπουλος, Βεριντιάνο, Παπαδημητρίου, Σαλπιγγίδης, Ντάμζι, Ζέκκας, Νάστου, Καραπανταζής.

Έπαιξαν και οι: Αποστολίδης, Αναστασιάδης, Γεωργιάδης, Κορωνής, Τσαλδάρης.

Διαιτητική τριπλέτα: Τασιόπουλος Γ., Τασιόπουλος  Κ., Νικολαής (Θεσσαλίας).