Βαθμολογία

«Ψαλίδισε» την διαφορά η Αστραπή Νέας Πολιτείας!

Η Αστραπή Νέας Πολιτείας μετά την ισοπαλία με τον Μαχητή, επέστρεψε στις νίκες αφού κέρδισε με σκορ 0-1 την Ομόνοια.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η ομάδα της Αστραπής πήρε τη νίκη και σε συνδιασμό με τις ισοπαλίες του Αβέρωφ και του Μελισσοχωρίου, «ψαλίδισε» την διαφορά από την πρώτη και δεύτερη θέση. Το «χρυσό» γκολ σημείωσε ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος Θανάσης Τσιάρας, ενώ ακολουθεί και το ντέρμπι Αστραπή – Μελισσοχώρι την επόμενη αγωνιστική!

Η Αστραπή μπήκε δυναμικά και στο 15’ και 17’ είχε δύο κεφαλιές με τους Κατσιάνο και Κόκκορα που όμως δεν βρήκαν στόχο.

Η υπεροχή της Αστραπής έφερε και το γκολ στο 21’ και μετά από προσπάθεια του Καραμάνη που αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι, η μπάλα έφτασε στον Θανάση Τσιάρα κι αυτός με ένα εξαιρετικό σουτ πέτυχε το 0-1 μέσα σε πανηγυρισμούς. Στο 26’ η κεφαλιά του Δαλλιού έφυγε λίγο άουτ.

Η Ομόνοια ανέβασε στροφές στην επανάληψη. Στο 58’ ο Σταθάκος με τάκλιν πρόλαβε τον Ζαφειρούλη, ενώ στο 62’ ένα καλό σουτ του Κορώνα έφυγε λίγο άουτ.

Στο 77’ η Αστραπή είχε ευκαιρία με το πλασέ του Κατσιάνου μετά από εκτέλεση φάουλ του Βλησαρούλη, αλλά  κίπερ της Ομόνοιας μπλόκαρε.

Στο 90’ ο Καλτσάς δεν κατάφερε να νικήσει τον Τσιτσιώνη, με το 0-1 να μένει ως το τέλος και έτσι η Αστραπή πήρε μία σημαντική νίκη.

Ομόνοια (Στέλιος Τζήμας-Θοδωρής Μακρής): Τσιτσιώνης, Ζιώγας, Κυριάκος, Μούτσα, Ματθαίου, Κορώνας, Γιαννακόπουλος (56’ Τζιόλης), Λαζαρίδης (46’ Χατζής), Βούρτουρας, Σκωτεινιώτης, Ζαφειρούλης (83’ Σουλούκος).

Νέα Πολιτεία (Γιώργος Καφφές-Θανάσης Τσουμάνης): Τσιάρας Θεοφ., Καραμάνης, Τσιάρας Αθ., Κατσιάνος, Μακρής, Βλησαρούλης (83’ Σιάτρας), Δαλλιός (65’ Φουρκιώτης), Χριστοδούλου, Κόκκορας (83’ Παπαδάκος), Αρχοντής (65’ Καλτσάς), Σταθάκος (65’ Τσιάρας Γ.)

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Κοσμάνος, Πουρουτίδης.