Βαθμολογία

Μία ανάσα από την παραμονή η Α.Ε. Κιλελέρ

Ένα πολύ σημαντικό τρίποντο απέσπασε την Κυριακή (7/4) η Α.Ε. Κιλελέρ για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τον 2ο όμιλο απέναντι στον Βατανιακό που έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία με σκορ 2-1.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το ματς διεξήχθη στο φιλόξενο γήπεδο της Αγιάς, με τους γηπεδούχους να βάζουν τις βάσεις από νωρίς για τη νίκη. Τα γκολ για τους νικητές οι Παπαγεωργίου (1’) και Χασομέρης με πέναλτι (53’). Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 80’ με τον Ανανιάδη Δ.

Οι παίκτες του κ. Κώστα Κατσάρα είχαν τον έλεγχο του αγώνα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με σωστή ανάπτυξη και τακτική, κατέκτησαν τη νίκη που τόσο ήθελαν.

Η Α.Ε. Κιλελέρ παρότι είχε και στο σημερινό ματς απουσίες, παρουσιάστηκε σοβαρή και επέβαλε από την αρχή τον δικό της ρυθμό στο ματς. Δίκαιη η νίκη που θα μπορούσε να είναι και με μεγαλύτερο σκορ, αφού χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες.

Η ομάδα του νομού μας θα χρειαστεί μάλλον ακόμη 3-4 βαθμούς για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στα ματς που ακολουθούν μέχρι το τέλος.

Στο 1’ φάουλ εκτέλεσε ο Μπαρούτας, σύγχυση μέσα στα καρέ του Βατανιακού και ο Θανάσης Παπαγεωργίου με σουτ άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Στο 7’ ο Χασομέρης έκανε νέο σουτ που πέρασε δίπλα από την εστία του Βατανιακού.

Στο 27’ ο Τζιάνης έκανε το σουτ από πλάγια αριστερά και μέσα στην περιοχή, απέκρουσε σωτήρια ο πολύ έμπειρος Φιρινίδης που έχει αγωνιστεί και στην ΑΕΛ αλλά και τον Απόλλωνα Λάρισας.

Και στο 43’ ο Βαγενάς είχε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει που πέρασε ανεκμετάλλευτη, με τον κίπερ του Βατανιακού να διώχνει και πάλι τον κίνδυνο.

Στο 53’ ο Κατσαμάγκας κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μάλα και ο Χασομέρης εκτέλεσε για το 2-0.

Στο 80’ ο Ανανιάδης Δ. εκτέλεσε ωραία το φάουλ από καλή θέση, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το τελικό 2-1.

Α.Ε. Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Μισυρλής (60’ Μπεκτέσι), Φουρκιώτης, Μπαρούτας, Αντωνίου, Αλτάνης, Τζιάνης (67’ Βλησαρούλης), Κατσαμάγκας (74’ Κουκουφίκας), Χασομέρης, Βαγενάς, Παπαγεωργίου (60’ Ελέζι), Χατζησαββίδης.

Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Φιρινίδης Ι., Μάλα, Ραπτόπουλος, Χαντζαρίδης, Ανανιάδης Χ., Δημητρίου, Φιρινίδης Χ., Ανανιάδης Δ., Μιχαηλίδης, Ντόσης (71’ Λιόλιος), Μητράκας.

Διαιτητική τριπλέτα: Μαγγιώρος, Γκέλης, Πασιάς (Ηπείρου).