Βαθμολογία

Μεγάλη πρόκριση στην προημιτελική φάση για την Μικτή Λάρισας Κ16!

Μία μεγάλη πρόκριση στην προημιτελική φάση, σημείωσε η Μικτή μας ομάδα σήμερα στα Γιάννινα επί της ΕΠΣ Ηπείρου με σκορ 0-2. Ωραίο ποδόσφαιρο από τους παίκτες του νομού μας που πανηγύρισαν μία σπουδαία πρόκριση στους "8".

Το παιχνίδι κρίθηκε μέσα σε ένα τρίλεπτο όπου οι παίκτης της Λάρισας πέτυχαν τα δύο γκολ. Στο πρώτο μέρος έγινε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με την ομάδα της ΕΠΣ Λάρισας να έχει την εδαφική υπεροχή και να παίζει δυνατά χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες.

Στο 10’ ο Νικολακούλης εκτέλεσε φάουλ, ο Ζτούπης έκανε την κεφαλιά και ο Κριαράς μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 17’ ο Τσακνάκης από πλάγια έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι απείλησαν στο 48’ με τον Ζτούπη να εκτελεί φάουλ και τον Κριαρά να αποκρούει σωτήρια.

Στο 50’ η ΕΠΣ Λάρισας άνοιξε το σκορ όταν ο Πατσώνης εκτέλεσε κόρνερ και ο Νταφόπουλος με τακουνάκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κριαρά. Στο 53’ ο Τζάρτας με σουτ διπλασίασε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους.

Σουτ του Νταφόπουλου στο 62’ απέκρουσε ο Κριαράς. Στο 65’ οι Ηπειρώτες απείλησαν με τον Μπούρμπο να κάνει το σουτ και τον Μουλτσιά να αποκρούει τη μπάλα. Στο 77’ κεφαλιά του Κάμτση απέκρουσε τη μπάλα ο Μουλτσιάς.

ΕΠΣ Ηπείρου: Κριαράς, Βλέτσας, Βαγγελής, Κάμτσης, Σουλάι, Φούκης, Σίμπας (80’ Βαγγέλης Σ.), Μπούρμπος (73’ Κοσμάς), Βέργος (59’ Βλέτσας Ν.), Τέλιος(80’ Τσιώτης), Ντεκουμές (59’ Γκόγκας).

ΕΠΣ Λάρισας (Δημήτρης Τσέτσιλας – Νίκος Φώλλας): Μουλτσιάς, Ράπτης, Πατσώνης, Αλμπάνης, Τσιτσώνης, Καραστέργιος, Τσακνάκης (78’ Γιαννακόπουλος), Τζάρτας (78’ Καραγιάννης), Νταφόπουλος (81’ Σακελλάρης), Ζτούπης (66’ Βασιλόπουλος), Νικολακούλης.

Διαιτησία: Καραγιάννης (Πολύζος-Βασιλάκης) Άρτας.

*Το athleticlarissa ευχαριστεί θερμά τον εκλεκτό συνάδελφο από τα Ιωάννινα κ. Χρήστο Καλύβα για το ρεπορτάζ αλλά και τις φωτογραφίες.