Βαθμολογία

«TV Queens»: Το νέο ριάλιτι του Open

Στα τέλη Απριλίου στοχεύει να βγάλει στον αέρα το νέο ριάλιτι για επίδοξους παρουσιαστές ο Νίκος Κοκλώνης στο Open. Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, το ριάλιτι θα λέγεται «TV Queens», ενώ, όπως μαρτυρά ο τίτλος, θα αφορά μόνο γυναίκες που επιθυμούν να γίνουν παρουσιάστριες.

Στο νέο project θα έχει κεντρικό ρόλο ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο βετεράνος παρουσιαστής στο εξής θα εμφανίζεται μόνο δύο φορές (Δευτέρα και Παρασκευή) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» σε ρόλο σχολιαστή, ενώ ήδη γίνεται συζήτηση με τον Alpha για το πλαίσιο της συνεργασίας όταν ξεκινήσει το ριάλιτι στο Open. Για τον ρόλο της παρουσιάστριας του «TV Queens» φέρεται να προκρίνεται η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία πραγματοποίησε ραντεβού με την παραγωγή την περασμένη Τετάρτη, ενώ οι συζητήσεις προχωρούν. Για την κριτική επιτροπή του «TV Queens» εξετάζονται πολλά πρόσωπα, κυρίως γυναίκες.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κάδρο για μια θέση κριτή μπαίνει η Μαίρη Συνατσάκη. Τις επόμενες ημέρες, θα γίνουν τα γυρίσματα του τρέιλερ συμμετοχών, ενώ επανασυστήνεται η ομάδα παραγωγής που «έτρεξε» το «Fame story». Για το «TV Queens», που θα περιλαμβάνει και εγκλεισμό, θα αξιοποιηθούν οι εγκαταστάσεις της Barking Well που στέγασαν το μουσικό ριάλιτι του Star.