Βαθμολογία

Νίκη με «υπογραφή» Χριστοδούλου για το Μακρυχώρι!

Με τον έμπειρο επιθετικό Ηλία Χριστοδούλου να βρίσκεται σε μεγάλη ημέρα, ο Αετός Μακρυχωρίου πέρασε νικηφόρα από την δύσκολη έδρα του Λαρισαϊκού με σκορ 1-2 και μάλιστα με ανατροπή.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το ματς παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον ανάμεσα στις δύο ομάδες. Με αυτή τη νίκη ο Αετός μεγάλωσε τη διαφορά από Δήμητρα Γιάννουλης και Λαρισαϊκό.

Το ματς ήταν πραγματικό ντέρμπι και το παρακολούθησε αρκετός κόσμος. Οι παίκτες του κ. Θοδωρή Γεωργούλα παρουσιάστηκαν καλύτεροι στο πρώτο 45λεπτο και μάλιστα κατάφεραν να πάρουν και το προβάδισμα. Από την άλλη οι παίκτες του κ. Βασίλη Ταχτιντή ανέβασαν την απόδοσή τους στην επανάληψη και κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ με τον Χριστοδούλου και να πάρουν τη νίκη.

Δυνατά ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι και είχαν δύο καλές στιγμές με τον Παϊτέρη στο 2’ και 19’. Ο Αετός είχε ευκαιρία στο 5΄με την κεφαλιά του Πέππα, αλλά ο Πατέτσος έδιωξε. Στο 37’ η μπάλα βρήκε στο δοκάρι στην προσπάθεια του Χριστοδούλου. Στην επόμενη φάση ο Κώστας Γούπος με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Στην επανάληψη στο 46΄και από λάθος γύρισμα του Ακρίβου, ο Τσιντζιλώνης μπήκε στη φάση, έδωσε τη μπάλα στον Χριστοδούλου και αυτός έκανε το 1-1.

Στο 60’ ο Σουπεκιώτης βρήκε τον Τσιντζιλώνη, αυτός έδωσε ωραία στον Χριστοδούλου και αυτός με ιδανικό τελείωμα έγραψε το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρία με τους Χύσα, Τσιντζιλώνη, Χριστοδούλου και Γκαμπέτα με τον Πατέτσο να κάνει μεγάλες επεμβάσεις.

Για τον Λαρισαϊκό ευκαιρίες έχασε ο Γούπος στο 65’ και78’ αλλά ο Φαρμάκης ήταν εκεί.

Λαρισαϊκός (Θοδωρής Γεωργούλας): Πατέτσος Α., Παράφορος, Ιορδανίδης (80’ Θεοδώρου), Πατέτσος Ρ., Ακρίβος (65’ Κίτσας Ι.), Κίτσας Γερ., Γούπος, Κουλούρης, Κουρούκας (80’ Νινίκας), Παϊτέρης, Σκέντζας (70’ Ζιώγας).

Μακρυχώρι (Βασίλης Ταχτιντής): Φαρμάκης, Στάμος (46’ Χύσα), Μπλάντας (46’ Τζίκα), Σουπεκιώτης, Πέππας, Χουτεσιώτης, Λάλλας (70’ Γιαννακόπουλος), Γκαμπούρας (84’ Μητσογιάννης), Τσιντζιλώνης, Γκαμπέτας, Χριστοδούλου (84’ Μπιτσαράς).

Διαιτητική τριπλέτα: Τζήλος, Μάνος, Δεδικούσης.