Βαθμολογία

Από έναν βαθμό απέσπασαν Δωτιέας Αγιάς και Όλυμπος Γόννων

Ένα πολύ ενδιαφέρον ματς διεξήχθη το Σάββατο (30/3) στην φιλόξενη Αγιά, όπου ο τοπικός Δωτιέας αντιμετώπισε τον Όλυμπο Γόννων με τελικό σκορ 1-1.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το παιχνίδι δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες να παίζουν ένα ελεύθερο παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες. Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές για μπάλα και ο κόσμος που βρέθηκε στις εξέδρες σίγουρα παρακολούθησε ένα ωραίο παιχνίδι.

Αξίζει να τονίσουμε πως οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με εννέα παίκτες. Παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές του κ. Γιάννη Σιάρκου είναι άξιοι συγχαρητηρίων διότι έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν και κατάφεραν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Οι γηπεδούχοι είχαν πάθος και πήραν το χειροκρότημα στο τέλος. Εξαιρετικός ο Φουκαλάς, ο Φουρίκης, όπως και οι υπόλοιποι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δωτιέα που δεν υστέρησαν.

Από την άλλο ο Όλυμπος Γόννων παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να ισορροπήσει το ματς, έχασε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Κωστούλα στο πρώτο, αλλά ο Πατέτσος ήταν πραγματικός «κέρβερος» όποτε χρειάστηκε και μία στην επανάληψη με τον Αλεξίου. Οι παίκτες του κ. Δημήτρη Κωστή πίεσαν τον αντίπαλο, είχαν την ευκαιρία να πάρουν και κάτι περισσότερο, αφού είχαν και το αριθμητικό πλεονέκτημα, όμως η καλά οργανωμένη άμυνα της Αγιάς δεν τους επέτρεψε να σημειώσουν άλλο τέρμα, παρότι πάλεψαν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα ακόμη και για την ανατροπή. Σε κάθε περίπτωση ήταν ένα πολύ ωραίο ματς, ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες.

Στο 4’ ο Αλεξίου έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Σερίφης πήρε την κεφαλιά που πέρασε λίγο άουτ.

Στο 20’ ο Γκουντίκας έχασε ευκαιρία για τους γηπεδούχους, ενώ στο 26’ ο Αθανασιάδης έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Μάντζαρης βρέθηκε φάτσα με το τέρμα, έκανε το σουτ, όμως ο Πατέτσος έκανε σωτήρια απόκρουση.

Στο 27’ ο Φουρίκης «έκλεψε» όμορφα τη μπάλα έκανε την ωραία ατομική ενέργεια, βρέθηκε σε θέση βολής και με ιδανικό πλασέ άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Στο 39’ ο Κωστούλας με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έφερε το ματς στα ίσια (1-1), φάση στην οποία και αποβλήθηκε ο Τσακάλι ο οποίος ανέτρεψε τον Γελαλή, με τους Αγιώτες να διαμαρτύρονται για την κόκκινη κάρτα του ρέφερι.

Στο 52’ ο Ντελής με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε σε μία φάση με τον Γελαλή και ο Δωτιέας ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες.

Στο 67’ ο Αλεξίου έκανε το σουτ σε κενό τέρμα, με τον Φουκαλά να διώχνει πάνω στη γραμμή σίγουρο κίνδυνο.

Και στο 86’ ο Γελαλής έκανε το σουτ από πλάγια θέση που πέρασε λίγο άουτ.

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Σιάρκος): Πατέτσος, Πασχαλίδης (90΄ Παπανικολάου), Χονδροδήμος, Τσακάλι, Ντελής, Νικολακούλης, Φουρίκης, Φουκαλάς, Γκουντίκας, Παπαϊωάννου, Σαϊτης.

Όλυμπος Γόννων (Δημήτρης Κωστής): Μπαρμπαγιάννης, Περδίκης, Μπούμπουλης Θ., Αλεξίου (67’ Σέτζας), Μπούμπουλης Β., Ζαϊρές Γ., Σερίφης, Γελαλής, Αθανασιάδης (83’ Αλεξόπουλος), Μάντζαρης, Κωστούλας.

Διαιτητική τριπλέτα: Καραγιάννης, Κοσμάνος, Μίτης.