Βαθμολογία

Στο ίδιο τέμπο η Ανθούπολη, πολλά γκολ σημείωσε η «Πέλα»

Δείτε ρεπορτάζ από αγώνες της Α’ DE TOX (30/3).

Ηρακλής Λάρισας-Φαλανιακός 1-1

Δεν ανέδειξε νικητή το ματς στη Νεάπολη ανάμεσα στον Ηρακλή Λάρισας και τον Φαλανιακό (1-1). Ο Φαλανιακός άνοιξε το σκορ στο 44’ με ωραίο σουτ του Σπύρου Ιωαννίδη για το 0-1.

Ο Ηρακλής Λάρισας έφερε το ματς στα ίσα στο 77’ όταν μετά από προσπάθεια του Παϊτέρη, η μπάλα έφτασε στον Βαϊο Νταφόπουλο ο οποίος με σουτ νίκησε τον Κωνσταντίνου και έγραψε το τελικό 1-1.

Ηρακλής Λάρισας (Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Μαξακούλη, Αναγνώστου, Παπαγεωργίου, Παϊτέρης, Πατσιατζής (60’ Ζτούπης), Ζέρβας, Ναργάλας, Νταφόπουλος, Ζαχαρούλης, Ράμα.

Φαλανιακός (Τάκης Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Κυρίτσης, Πάνου, Σούλι, Γκανάτσας, Αλιάι (56’ Δημολιός), Πανταζής (86’ Χριστοδούλου), Ιωαννίδης, Αλατάς (56’ Καρακίτσιος), Αντωνόπουλος, Μαλάκος (80’ Χοτάι).

Ανθούπολη-Δόξα Αργυροπουλίου 5 – 1

Η Ανθούπολη κέρδισε εύκολα την Δόξα Αργυροπουλίου με σκορ 5-1, με τον Αλέκο Κουβελά να σημειώνει χατ τρικ. Οι «βυσσινί» μόλις στο 3’ άνοιξαν το σκορ με τον Κουβελά να κάνει το 1-0, για να ακολουθήσουν αλλά δύο τέρματα στο 45’ και 54’ από τον ίδιο παίκτη για το 3-0. Στο 61’ ο Τσιρογιάννης μείωσε σε 3-1 και οι Αναγνώστης στο74’ και Μαριγκούδης στο 77’, διαμόρφωσαν το τελικό 5-1.

Ανθούπολη (Μιχάλης Ζιώγας): Καρκατσέλας, Πανταζής, Γιαννακόπουλος, Κατσαμπέλας, Τσάτσος, Σκούπρα, Καραγιάννης, Βλαχάκης, Μούτσα, Κουβελάς, Αναγνώστης. Έπαιξαν και οι: Καραλούλης, Καραμπούζης, Αργύρης και Μαριγκούδης.

Σμόλικας Φαλάνης-Κίσσαβος Συκουρίου 1 – 1

Ισοπαλία σημειώθηκε ανάμεσα σε Σμόλικα και Κίσσαβο (1-1). Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 23’ με τον Γιώργο Παρασκευούδη για το 1-0. Το Συκούριο σημείωσε τέρμα με τον Δημήτρη Αγγέλη στο 79’ με κεφαλιά για το τελικό 1-1.

Σμόλικας (Νίκος Χρόνης): Παπαγιάννης, Σκούπρας, Πόνηρος (80’ Πίτσης), Μπαργιώτας, Αλατάς, Φούντογλου, Χριστακέας, Γκατζούλης, Γκιόνα, Γκανάβας (65’ Κακαβίτσης), Παρασκευούδης.

Συκούριο (Φεραίος Γιαννακός): Γιάκου, Λανάρας (65’ Τζέκα Α.), Σελήνης, Κουλουκτσής, Αγγέλης, Κορδέλας, Αλεξανδρής, Χριστοδουλόπουλος, Τζέκα Χ., Κώτσιας, Πλιάγκας (46’ Φαρμάκας).

Ιπποκράτης-Πελασγιώτιδα 1 – 10

Πολλά γκολ και ευρεία νίκη για την Πελασγιώτιδα με 1-10 απέναντι στον Ιπποκράτη.

Οι «Πετεινοί» έφτασαν εύκολα στην επικράτηση χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Οσμάνι (28’, 47’, 56’, 64’), Κουσιώρας (36’, 74’), Χατζηκαμαγιάννης (58’), Δάσσιος (66’), Χατζηιωάννου (68’, 82’). Το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους σημείωσε στο 60’ ο Φραχόλι.

Πελασγιώτιδα (Σπύρος Ευαγγέλου): Ευσταθίου, Γκριμπάς, Χατζηϊωάννου, Χατζηκαμαγιάννης, Σκούπρας (69′ Σαντιμπαντάκης), Γελαλής (69′ Ραμιώτης), Φώλιας (60′ Τζίκα Α.), Δάσσιος (70′ Κακαγιάννης), Οσμάνι, Ζήκος (60′ Γκόλαντας), Κουσιώρας.