Βαθμολογία

«Λευκή» ισοπαλία με αντίθετα συναισθήματα...

Χωρίς νικητή αλλά και χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" ανάμεσα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης και τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων, ένα αποτέλεσμα που - αναμφίβολα - συνιστά μάλλον απρόσμενο κέρδος για τους φιλοξενουμένους στην φιλότιμη προσπάθεια που καταβάλλουν για να παραμείνουν στην κατηγορία. Οι "πράσινοι", από την πλευρά τους, αγωνίστηκαν με αρκετούς πειραματισμούς, στοιχείο που τους στέρησε την αποτελεσματικότητά τους.

Στο 12' ένα καλό σουτ του Φυτιλή εξουδετέρωσε ο Μουλτσιάς, ενώ στο 18' σουτ του Παπαδόπουλου κατέληξε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Στο 33' μακρινό σουτ του Παιδή απέκρουσε σε κόρνερ ο Μουλτσιάς, ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 45' με σουτ του Λαζαρίδη που κόντραρε σε σώμα αμυνομένου και μπλόκαρε ο Σβάρνας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λαζαρίδης (50') "έβγαλε" σε επικίνδυνη θέση τον Γκόλτσιο, το σουτ του οποίου έφυγε ψηλά πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 60' ο Φυτιλής εκτός περιοχής σούταρε δίπλα από το δεξί "Γ" του Μουλτσιά. Στο 61' το μακρινό σουτ του Γκαντούνα δεν ανησύχησε τον Σβάρνα, ενώ στο 82' η εκτέλεση φάουλ του Λαζαρίδη κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Δεν αντιμετώπισαν προβλήματα κατά την διεύθυνση του αγώνα ο διαιτητής Θεόδωρος Κοντογιώργος και οι βοηθοί Βασίλης Μάνος - Χρήστος Πουρουτίδης.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης): Μουλτσιάς, Γεωργούλης (73' λ.τρ. Μιφτάρι), Γκόλτσιος (59' Μπουμπουνάρας), Αυλογιάρης, Λαζαρίδης, Αλεξόπουλος, Δριστέλας (59' Σεμερτζίδης), Γκαντούνας, Σταμάτης (69' Γανός), Γκαραλιάκος, Δ.Μπακογιάννης (59' Ματούλας).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (Δημήτρης Μητσής): Σβάρνας, Γουσόπουλος (73' Γεωργούλας), Κατσογιάννης, Παναγιώτου, Καφφές (66' Πλατής), Χασιώτης, Δοξαργιώτης (82' Νούσιας), Φυτιλής (73' Φανίδης), Παπαδόπουλος, Νούσιος, Παιδής (66' Τζεμολάρι).