Βαθμολογία

Όμορφο ποδόσφαιρο και μεγάλη νίκη για την Δόξα Ομορφοχωρίου!

Πολύ όμορφο ποδόσφαιρο στο Ομορφοχώρι με νικήτρια την Δόξα Ομορφοχωρίου με αντίπαλο την Δάφνη Γλαύκης με σκορ 3-2. Με πολλές βασικές απουσίες παρατάχθηκε η Δάφνη (Τζιότζιος Β., Μπατζογιάννης Π., Καλογιάννης Α., Τσιάρας Κ., Ζαχαριάς Α., Τσανάκας Χ.).

Στο 2’ δοκάρι για τούς γηπεδούχους, στο 44 πέναλτι κέρδισε ο Καπετάνιος για ο οποίος και το εκτέλεσε έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια η Γλαύκη στο 15’ ισοφάρισε με το Νίκο Καραγιάννης να ξεφεύγει από την άμυνα και με πλασέ έφερε το ματς στο 1-1. Στο 17’ ύστερα από μπαλιά του Ηλία Γεράση ο Ραφαήλ Μητροδήμος με πλασέ έκανε και το 1-2.

Στη συνέχεια ο Καββαδίας έξω από την μεγάλη περιοχή με ένα πολύ όμορφο γκολ έκανε το 2-2 και έτσι έληξε το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος μπήκαν δυνατά οι φιλοξενούμενοι όμως ο Καββαδίας και πάλι στο 72’ έκανε το 3-2  με ένα πανέμορφο γκολ έστειλε την μπάλα στο «γάμα»  και έτσι έληξε το ματς. Στο 80’ χαμένο τετ α τετ είχε ο Νίκος Τσιώλης για να ισοφαρίζει εκ νέου.

Η Δόξα Ομορφοχωρίου μέσα στην χαρμολύπη μέσα στην χαρά για νίκη και λύπη όπου ήταν βυθισμένο όλο το χωριό διότι πριν μερικές ημέρες έφυγε από την ζωή ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Γεώργιος Λαδόπουλος, ο οποίος ήταν πολύ σημαντικός και για την ομάδα και για το χωριό. Έτσι  η Δόξα Ομορφοχωρίου δεν μπόρεσε να μην τιμήσει τον χαμό του και γι’ αυτό έγινε ενός λεπτού σιγή. Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Γεώργιο Λαδόπουλο με την ομάδα να εύχεται γι’ άλλη μία φορά «καλό παράδεισο», να αναπαυτεί η ψυχή του.

Δόξα Ομορφοχωρίου (Μανώλης Γαραζανάκης):  Μπίτης, Μαξιμιάδης, Κωσταρέλος, Γούργος, Μουστάκας, Σπυρόπουλος, Καββαδίας, Ροδίτης, Σσαλαμπύρας, Καββαδίας, Καπετάνιος. Έπαιξαν και οι: Δαμασουλιώτης, Λουκά, Μωραΐτης.

Δάφνη Γλαύκης (Σάκης Τσιάρας): Αραμπατζής, Γκουντουβάς, Μπλέτσας, Γεράσης, Μητροδήμος Δ., Αδαμούλης, Καλκούλης, Σελήνης (80’ Καραγιάννης Ι.), Καραγιάννης Ν., Τσιώλης Ν., Μητροδήμος Ρ.

*Ο πρόεδρος, η διοίκηση, ποδοσφαιριστές και προπονητής αφιερώνουν αυτήν τη σημαντική νίκη στον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας Γεώργιο Λαδόπουλο για τον χαμό του όπου έφυγε την προηγούμενη εβδομάδα από την ζωή.