Βαθμολογία

Μεγάλη νίκη – παραμονής για τον Φαλανιακό!

Φαλανιακός και ΠΟ Ελασσόνας αναμετρήθηκαν στο γήπεδο Δασοχωρίου με τελικό σκορ 1-0.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ένα σπουδαίο τρίποντο κατάφερε να πάρει η ομάδα του Φαλανιακού στην «μάχη» που κάνει για την σωτηρία της τη φετινή χρονιά στην Α’ DE TOX.

Οι ποδοσφαιριστές του Φαλανιακού μπήκαν από το πρώτο λεπτό πολύ αποφασισμένοι και έδωσαν ψυχή και σώμα έτσι ώστε να πετύχουν τη νίκη.

Από την άλλη ο ΠΟ Ελασσόνας παρότι προσπάθησε πολύ, κυρίως στην επανάληψη που δημιούργησε και καλές ευκαιρίες, δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το σημερινό ματς.

Το πρώτο μέρος ήταν κυρίως κέντρου με δυνατές μονομαχίες για τις δύο ομάδες χωρίς όμως ευκαιρίες.

Στο 19’ καλό σουτ του Ιγγλέζου, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κωνσταντίνου.

Το γκολ όμως που έδωσε τη νίκη στον Φαλανιακό και χώρισε τις δύο ομάδες μέχρι το τέλος ήταν στο 24’ με διπλή προσπάθεια όταν υπήρξε σύγχυση στα καρέ του ΠΟ Ελασσόνας, το πρώτο σουτ έκανε ο Γιώργος Πανταζής, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γιάννης Αλατάς ως από μηχανής θεός, με κοντινή προβολή έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη και στις δύο περιπτώσεις που χρειάστηκε να βοηθήσει την ομάδα του, ήταν εκεί ο πολύ έμπειρος κίπερ του Φαλανιακού Αντώνης Κωνσταντίνου.

Στο 60’ το καλό σουτ του Γκαμπέτα έδιωξε με το ένα χέρι, ενώ στο 65’ πολύ καλό σουτ του Τζον Ρολντάν έδιωξε με τα πόδια και πάλι ο Κωνσταντίνου. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και έτσι ο Φαλανιακός πήρε μία μεγάλη νίκη παραμονής απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, σε ένα ματς που διεξήχθη με δυνατό αέρα.

Φαλανιακός (Τάκης Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Κυρίτης, Πάνου, Σούλης, Γκανάτσας, Κλαούντιο Α., Πανταζής, Ιωαννίδης, Αλατάς (78’ Ντανίκας), Αντωνόπουλος (60’ Καρακίτσιος), Μαλάκος Ζ. (89’ Κωστόπουλος).

ΠΟ Ελασσόνας (Βαγγέλης Στουρνάρας): Γούπος, Μπούσιας, Κορτσάρι, Ιγγλέζος (58’ Κωνσταντινίδης), Περτζιόνι, Γκανάτσιος (64’ Καραγκούνης), Γκαμπέτας, Μαλάκος Β. (58’ Μουλτσιάς),  Παλάσιος (75’ Καραμούλας), Ρολντάν, Κριεζής (75’ Κουκούλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Νίκζας, Μπλιώνας.