Βαθμολογία

Ασταμάτητη η Αστραπή Νέας Πολιτείας!

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο (23/3) στο γήπεδο «Κουκολίτσιος-Μουσιάρης» για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ και τον 2ο όμιλο.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο Τοξότης υποδέχθηκε την Αστραπή Νέας Πολιτείας με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με σκορ 0-3 και να συνεχίζουν να βρίσκονται κοντά με το δεύτερο Μελισσοχώρι.

Το ματς διεξήχθη κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες και αρκετό κόσμο που παρακολούθησε ένα δυνατό και ωραίο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ. Με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με σκορ 0-1.

Στην επανάληψη οι παίκτες του κ. Φίλιππου Θεοχαρίδη μπήκαν δυναμικά και μέχρι το 57’ που σημειώθηκε και το 0-2 πίεσαν την Αστραπή. Η συνέχεια δεν είχε ιδιαίτερες αλλαγές.

Από την άλλη η Αστραπή Νέας Πολιτείας παρουσιάστηκε για ένα ακόμη ματς άκρως ανταγωνιστική, πίεσε πολύ τον αντίπαλο με παιχνίδι κατοχής και ωραίες ενέργειες.

Οι παίκτες των κ.κ. Γιώργου Καφφέ και Θανάση Τσουμάνη είχαν σε μεγάλη μέρα τον αρχηγό της ομάδας Καλτσά που σημείωσε τα δύο πρώτα γκολ και μάλιστα το ένα ήταν εξαιρετικό, με τον Κόκκορα να βάζει το κερασάκι στην τούρτα. Δίκαιη η νίκη για την Αστραπή που έχει καταφέρει φέτος να φτιάξει ένα κράμα νέων και ορισμένων έμπειρων παικτών που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και έχει σίγουρα μέλλον. Πάλεψε πολύ ο Τοξότης και έδειξε καλά στοιχεία κατά διαστήματα, αφού διαθέτει ένα δυναμικό ρόστερ με παίκτες που έχουν ποιότητα.

Στο 17’ σουτ του Σταθάκου, μπλόκαρε ο Νικόλλι. Στο επόμενο λεπτό, νέο σουτ από τον Αρχοντή αυτή τη φορά, πέρασε άουτ.

Για να φτάσουμε στο 25’ όταν τη σέντρα έβγαλε ο Χριστοδούλου και ο Καλτσάς με ωραίο σουτ από κοντά έκανε το 0-1.

Στην επανάληψη δεν υπήρχαν ευκαιρίες παρά δυνατές μονομαχίες εκατέρωθεν. Στο 57’ ο Καλτσάς εκτέλεσε το κόρνερ εξαιρετικά με τη μπάλα να καταλήγει απευθείας στα δίχτυα για το 0-2 μέσα σε πανηγύρια.

Στο 68’ ο Τσανάς έδωσε ωραία στον Κόκκορα και ο τελευταίος με ιδανικό τελείωμα έγραψε το τελικό 0-3.

Στην εκπνοή του ματς Καραμάνης και Κόκκορας έχασαν δύο καλές ευκαιρίες.

Τοξότης Λάρισας (Φίλιππος Θεοχαρίδης): Νικόλλι, Αλίκο, Τσακνάκης Ρ. (75’ Σπηλιώτης), Τραχανάς, Φορτομάρης Α. (68’ Σδράλης), Σταυροθανασόπουλος (68’ Νατσιός), Λιάκος, Μπράτσια (75’ Πλης), Νούσιας, Φορτομάρης Ν. (60’ Κιόσια).

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιώργος Καφφές – Θανάσης Τσουμάνης): Τσιάρας Θεοφ., Καραμάνης, Τσιάρας Αθ. (75’ Παπάγγελος), Κατσιάνος, Σιάτρας, Βλησαρούλης, Καλτσάς (65’ Τσανάς), Χριστοδούλου, Αρχοντής (65’ Κόκκορας), Σταθάκος (70’ Παπαδάκος), Δαλλιός (70’ Τσιάρας Γ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Κοντογιώργος, Νάκας, Τοπαλσάββας.