Βαθμολογία

SL2 K19: ΑΕΛ – Νίκη Βόλου 4-0

Με νίκη κι ευρύ σκορ συνέχισε η ΑΕΛ Κ19 τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της SL2 K19 με άνετη επικράτηση επί της Νίκης Βόλου στο γήπεδο του Μακρυχωρίου.

Το πρώτο ημίχρονοη ΑΕΛ Κ19 είχε την κατοχ μή μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Το 1-0 έγινε στο 32′ λεπτό με κεφαλιά του Μπατραλεξη μετά από κόρνερ του Κουκουράβα. Το 2-0 πετύχε στο 40ό λεπτό ο Βλιωρας με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε παρόμοια εικόνα και η ΑΕΛ δεν άφησε περιθώρια απειλής στους φιλοξενούμενους. Το 3-0 έκανε στο 78ο λεπτό ο Κουκουράβας με πλασέ σε αντεπίθεση. Ο Νίτσος σκόραρε 4η φοράγια τους βυσσινί στο 85′ με σουτ μέσα από την περιοχή.

Ο κ. Γιώργος Καμάκας είδε με ικανοποίηση τους παίκτες του να πραγματοποιούν μια ώριμη εμφάνιση με δημιουργία πολλών φάσεων και αποτελεσματικότητα.

Την ομάδα μας Κ19 παρακολουθούθηκε και ο προπονητής της ανδρικής ομάδας της ΑΕΛ κ. Παύλος Δερμιτζάκης ο οποίος ενθάρρυνε τα παιδιά με τις συμβουλές του και με το ενδιαφέρον του για τα τμήματα υποδομής. Μάλιστα μίλησε και στα παιδιά της αντίπαλης ομάδας της Νίκης Βόλου.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ Κ19 έχει ρεπό κι έπειτα φιλοξενεί τον Αιολικό Μυτιλήνης όπου σε περίπτωση νίκης περνά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

ΑΕΛ Κ19 (Γιώργος Καμάκας): Κοβούσογλου, Ντιντής, Κουκουράβας, Μπαντραλέξης, Ράπτης, Μπέζας, Βελετάνης, Νίτσος, Βλιώρας, Νινίκας, Πολύζος.

Έπαιξαν επίσης ως αλλαγή οι:  Γκατζιάς, Τσούτσος, Ντελόπουλος, Γκουγκίδης, Τασίκας.

ΠΗΓΗ