Βαθμολογία

SL K17: Λαμία – ΑΕΛ 1-2

Ακόμη μια σημαντική νίκη πέτυχε σήμερα η ομάδα της ΑΕΛ Κ17 για την 3η φάση του πρωταθλήματος SL K17 εκτός έδρας με αντίπαλο την Λαμία.

Οι βυσσινί δεν έκαναν καλό ξεκίνημα και δέχθηκαν ένα κρύο γκολ στο 18′ με φάουλ από πλάγια θέση (1-0). Η ομάδα μας με κόντρα τον αέρα στο πρώτο μέρος ισοφάρισε άμεσα 1-1 στο 30′ με ωραία σέντρα του Όντου και εναέριο γυριστό σουτ δοκάρι και μέσα του Γραββάνη. Το γκολ της ανατροπής 1-2 ήρθε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου μετά από ωραία σέντρα του Αβραμούλη στο δεύτερο δοκάρι και τελείωμα στην απέναντι γωνία του Γκρόζου που χρίστηκε σκόρερ.

Στο 2ο ημίχρονο η ΑΕΛ είχε τις προϋποθέσεις σε τουλάχιστον 3 καλές  ευκαιρίες που σταμάτησαν εντυπωσιακά στον αντίπαλο τερματοφύλακα με τον Γραββάνη και τον Ρίζο να σουτάρουν αντίστοιχα και ένα ακόμη σουτ του Γραββάνη να περνά οριακά άουτ. Η Λαμία δεν απείλησε ιδιαίτερα εκτός από μια πολύ καλή ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ φιλοξενεί τον Άρη.

ΑΕΛ Κ17 (Βασιλείου – Νεμπεγλέρας): Σπανός, Μπαργιώτας (60′ Αρσένης), Κουπατσάρας, Γκρόζος, Αβραμούλης, Ρίζος, Κουτζαηλίας, Ρίζος, Όντος (77′ Καλαθάς), Γραββάνης, Μπιώτης (70′ Μπασδέκης).

ΠΗΓΗ