Βαθμολογία

Νίκη για τον Δωτιέα Αγιάς, 2-1 τον Οικονόμο Τσαριτσάνης

Την ρεβάνς της ήττας του στον πρώτο γύρο πήρε ο Δωτιέας Αγιάς, κερδίζοντας στην έδρα του τον Οικονόμο Τσαριτσάνης με 2-1, σε ένα παιχνίδι που δεν είχε ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον. Χαρακτηριστικό είναι ότι και τα τρία γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν δύο φορές σε διάστημα ενός λεπτού και να θέτουν έτσι τις βάσεις της επιτυχίας τους.

Στο 25' με συρτό φάουλ ο Τσακάλι απείλησε τον Δραχαλίβα που απέκρουσε στην δεξιά γωνία του σε κόρνερ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Φουρίκης με γυριστό σουτ από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ (27', 1-0). Πριν καλά - καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των Αγιωτών, ο Γκουντίκας έφυγε στην "πλάτη" της άμυνας των "πρασίνων" και με εύστοχο σουτ ανέβασε τον δείκτη σε 2-0 (28'). Στο 41' με σουτ εκτός περιοχής ο Ματούλας νίκησε τον Πατέτσο παρά την προσπάθεια του τελευταίου να αποκρούσει, ενώ στο 45' με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ από αριστερά ο ίδιος υποχρέωσε τον τερματοφύλακα του Δωτιέα να αποκρούσει σε κόρνερ.

Τίποτε δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων να πετύχουν τρίτο γκολ, με πιο κραυγαλέα ευκαιρία αυτή του Παπαϊωάννου (79') που από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ, σύρριζα από το δεξί δοκάρι, ενώ και οι δυνατότητες των Τσαριτσανιωτών να διεκδικήσουν την ισοφάριση παρέμειναν αναποτελεσματικές.

Αξιοσημείωτη στο φινάλε του αγώνα και η ολιγόλεπτη (μάλλον συμβολική) συμμετοχή του Λαβαντσιώτη, δύο μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Κώστας Σκάρπας με συνεργάτες τους Δημήτρη Κοτούμπα - Παναγιώτη Μπατζιανούλη, χωρίς προβλήματα.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Γιάννης Σιάρκος): Πατέτσος, Πασχαλίδης, Χονδροδήμος, Τσακάλι, Ντελής, Νικολακούλης, Φουρίκης (90'+1' Λαβαντσιώτης), Ντακούλας, Φουκαλάς (76' Μάντσε), Γκουντίκας, Σαΐτης (64' Παπαϊωάννου).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης): Ν.Δραχαλίβας, Μιφτάρι (61' Σεμερτζίδης), Μπουμπουνάρας (54' Γκόλτσιος), Αυλογιάρης, Γανός (46' Ντούφας), Αλεξόπουλος, Γκαραλιάκος, Γκαντούνας, Σταμάτης, Ματούλας (72' Λαζαρίδης), Δριστέλας.