Βαθμολογία

Προαναγγελίες Stoiximan Super League Playouts: 1η αγωνιστική

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΒΟΛΟΣ

Μόλις μια νίκη σε δώδεκα συνολικά αναμετρήσεις εντός και εκτός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης έχει ο Βόλος. Η ομάδα της Μαγνησίας μάλιστα στις έξι μέχρι τώρα επισκέψεις της στην Αρκαδία έχει τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες ενώ έχει σκοράρει μόλις στο ένα από τα πέντε ματς της εκεί. Στο ισόπαλο 1-1 στις 9 Δεκεμβρίου 2020.

Στα έξι τελευταία τους παιχνίδια εντός και εκτός έδρας, ο Αστέρας Τρίπολης παραμένει αήττητος με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Στα φετινά παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος έκανε δύο νίκες, με 2-1 στο Βόλο για τον Α’ Γύρο και με 1-0 στην Αρκαδία.

Μόνο οι δύο από τις δώδεκα αναμετρήσεις τους έχουν ολοκληρωθεί χωρίς γκολ και αυτές είναι στην Τρίπολη, ενώ η άλλη ισοπαλία με γηπεδούχο τον Αστέρα είναι με 1-1.

6 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

3 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

  • ΝΙΚΕΣ ΒΟΛΟΣ

ΓΚΟΛ: 7-1

ΚΗΦΙΣΙΑ – ΟΦΗ

Η Κηφισιά με τον ΟΦΗ έχουν συναντηθεί τη φετινή σεζόν ήδη τέσσερις φορές, αφού εκτός από τις δύο αναμετρήσεις τους για το πρωτάθλημα, βρέθηκαν αντίπαλοι και για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου η ομάδα της Κρήτης πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση με νίκη 3-1 στο Ηράκλειο και ισοπαλία 1-1 στην Καισαριανή.

Οι δύο αναμετρήσεις που έγιναν με γηπεδούχο την Κηφισιά τελείωσαν με ισοπαλία, τόσο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (0-0) όσο και για το Κύπελλο Ελλάδος.

Από την άλλη πλευρά, η Κηφισιά κατάφερε να επικρατήσει στο Ηράκλειο του ΟΦΗ για τον B’ Γύρο με 2-1 και να σημειώσει την πρώτη και μοναδική εκτός έδρας νίκη της στη Stoiximan Super League.

Οι δύο ομάδες έχουν παρελθόν το μακρινό 2015-16 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ είχαν συναντηθεί για το Κύπελλο Ελλάδος και το 2022-23. Ο ΟΦΗ σε εκείνες τις τρεις μεταξύ τους αναμετρήσεις σημείωσε ισάριθμες νίκες και μάλιστα η ομάδα της Κηφισιάς δεν κατάφερε να σημειώσει ούτε γκολ στα τρία 90λεπτα.

1 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

  • ΝΙΚΕΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

  • ΝΙΚΕΣ ΟΦΗ

ΓΚΟΛ: 0-0

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες και στις δύο έδρες έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλα 1-1. Οι δύο αναμετρήσεις έχουν γίνει στο Περιστέρι και οι άλλες στην πόλη της Ηπείρου.

Αν βγάλει κανείς την παρένθεση της νίκης του Ατρομήτου στις 10 Οκτωβρίου 2022 με 2-1, τότε τα έξι από τα επτά τελευταία τους παιχνίδια έχουν ολοκληρωθεί με ισοπαλία 1-1.

Η τελευταία εκτός έδρας νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι είναι στις 31 Οκτωβρίου 2020 με 2-0 χάρη στα γκολ των Ελευθεριάδη και Κάργα.

Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί για τη διαδικασία των Playouts δύο φορές, την περσινή σεζόν που υπήρξε ισοπαλία 1-1 στο Περιστέρι και το 2020-21 όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 1-0 στην έδρα του.

Στις αναμετρήσεις που έχουν γίνει με γηπεδούχο τον Ατρόμητο υπάρχει κυριαρχία της ισοπαλία, με τις εννέα από τις 19 συναντήσει να έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.

19 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

8 ΝΙΚΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

9 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

2 ΝΙΚΕΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΓΚΟΛ: 20-12

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Μόλις τρεις φορές έχει υποδεχθεί ο Παναιτωλικός για την Α’ Εθνική/Super League τον Πανσερραϊκό και η ομάδα του Αγρινίου μετρά ισάριθμες νίκες, ενώ μάλιστα στις δύο πρώτες δεν είχε δεχθεί ούτε γκολ. Βρέθηκαν αρχικά τις σεζόν 1975-76 (1-0) κι 1976-77 (3-0) και η τρίτη ήταν για το φετινό πρωτάθλημα, με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται με νίκη του Παναιτωλικού με 3-2.

Συνολικά, πάντως, σε έξι αναμετρήσεις και στις δύο έδρες, ο Παναιτωλικός έχει ηττηθεί μία φορά (3 νίκες – 2 ισοπαλίες – 1 ήττα), ενώ τη φετινή σεζόν υπήρξε ισοπαλία 1-1 για τον Α’ Γύρο στο γήπεδο της Τούμπας και επικράτησε ο Παναιτωλικός με 3-2 στο Αγρίνιο.

Οι δύο ομάδες έχουν παρελθόν και στη δεύτερη κατηγορία, με τον Παναιτωλικό να έχει έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και μια ήττα ως γηπεδούχος με την ομάδα των Σερρών.

3 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 5-2

ΠΗΓΗ