Βαθμολογία

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Λαρισαίων Αθανάσιο Μαμάκο

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αχιλλέας Νταβέλης, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων σε όλους τους θεσμούς της πόλης, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Αθανάσιο Μαμάκο και τον ενημέρωσε για όλες τις εξελίξεις στα θέματα της ομάδας και στην προσπάθεια της ΠΑΕ ΑΕΛ να υποστηρίξει το δικαίωμά της στην ισόνομη και δίκαιη διεξαγωγή των play offs.

Αφού ανταλλάχθηκαν απόψεις πάνω στα φλέγοντα ζητήματα ο κ. Μαμάκος τόνισε για άλλη μια φορά την υποστήριξή του στην ομάδα τόσο ως φίλαθλος αλλά και ως πρώτος πολίτης μιας πόλης η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πορεία της ομάδας που μοίρασε τόσο πολλές συγκινήσεις στην πορεία των 60 χρόνων παρουσίας της στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί και με το μέλος του Δ.Σ. κα Δήμητρα Βασιλάκου, η οποία παραβρέθηκε στη συνάντηση, θέματα που αφορούν στις εκδηλώσεις των 60 χρόνων της ομάδας αλλά και για τη φιλόδοξη δημιουργία του premium members club.

Ο Πρόεδρος παρέδωσε στον κ. Μαμάκο, αν και είναι κάτοχος κάρτας διαρκείας, το mini εισιτήριο διαρκείας για τα play offs καθώς και χειροποίητο έμβλημα της ΑΕΛ.