Βαθμολογία

Προκριματικά EURO WU-17: Αγγλία-Ελλάδα 2-0

Η Εθνική Κορασίδων ηττήθηκε 2-0 από την Αγγλία για την 2η αγωνιστική της 2ης προκριματικής φάσης του EURO WU-17 (league A) σε αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη στην Στάρα Πάζοβα της Σερβίας. Τα γκολ για την Αγγλία σημείωσαν η Ντρέϊπερ στο 25' μετά από ασίστ της Μπράουν και το τελικό σκορ διαμόρφωσε η Φίσερ στο 77'.

Στην άλλη αναμέτρηση του 6ου ομίλου η Ιταλία επικράτησε 1-0 της οικοδέσποινας Σερβίας. H τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 14:00 απέναντι στην Σερβία. Στην τελική φάση της διοργάνωσης προκρίνεται ο επικεφαλής του ομίλου ενώ η ομάδα που θα ολοκληρώσει την πορεία της στην 4η θέση θα υποβιβαστεί στην league Β.

Δείτε ΕΔΩ το πλήρες πρόγραμμα του 6ου ομίλου, στον οποίο συμμετέχει η Εθνική Κορασίδων.

Αγγλία (Νάταλι Χέντερσον): Ντόουσετ, Λας (67' Γκρέϊ), Πίκοκ, Γουίσλι-Σμίθ, Μάλτμπι, Γιουναϊντ (67' Κέϊ), Χάρμπερτ, Τζόούνς (46' Κέϊσαπ), Πάρκινσον (81' Χέντλ), Ντρέϊπερ (76' Φίσερ), Μπράουν.

Ελλάδα (Γιώργος Παπακώστας): Μανουκαράκη, Νάνου, Ντάτη, Κιουρεξίδου, Μπάρτζακλη, Μαλαμούση, Μούγιου, Κώστα, Τζούρτζεβιτς (91' Πλατανιά), Βλάχου (65' Κουτσούρη), Ψάρρου (46' Ίβιτς).