Βαθμολογία

Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης & Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμο

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης & Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκαν χθες ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αχιλλέας Νταβέλης μαζί με το μέλος του Δ.Σ. κα Δήμητρα Βασιλάκου. Η επίσκεψη αποτελεί την πρώτη από μια σειρά συναντήσεων με όλους τους θεσμούς της πόλης με σκοπό την ενημέρωση όλων για τη δημιουργία του “Premium Members Club – Hλεκτρονικό μητρώο φίλων της ΑΕΛ“.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού τους καλωσόρισε, μεταξύ άλλων εξήρε τις προσπάθειες που κάνει η ομάδα τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο, υποστήριξε θερμά τη δημιουργία members club μια ενέργεια που σε κάθε ποδοσφαιρική ομάδα του εξωτερικού θεωρείται βασική προϋπόθεση των αναπτυξιακών σχεδίων.

Ο Πρόεδρος κ. Νταβέλης μεταξύ άλλων επεσήμανε την ανάγκη συσπείρωσης των φιλάθλων γύρω από την ομάδα ενόψει των 60 χρόνων της ΑΕΛ από τη γέννησή της, την σημαντική δυναμική που θα προσδώσει στο αναπτυξιακό πλάνο της ομάδας μας καθώς και τη δυνατότητα επαφής των φιλάθλων με την ομάδα από κάθε γεωγραφικό σημείο του κόσμου.

Συζητήθηκαν οι πρόσφατες εξελίξεις στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για την ισόνομη διεξαγωγή των playoffs καθώς και θέματα που απασχολούν την κοινωνία της Λάρισας.

Ο Πρόεδρος παρέδωσε στον Σεβασμιώτατο χειροποίητο έμβλημα της ΑΕΛ καθώς και το mini εισιτήριο διαρκείας για τα playoffs.