Βαθμολογία

Αρκετά σκληρός για να «πεθάνει» τόσο εύκολα!

Αρθρογραφεί ο Χρήστος Δαϊρετζής...

"Φωτιά" στην μάχη της παραμονής έβαλε ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων ο οποίος επικράτησε εντός έδρας με 3-1 του Αχιλλέα Φαρσάλων χάρη σε Χατ τρικ του Βασίλη Γουσόπουλου. 

Με την εν λόγω νίκη, η ομάδα του Δημήτρη Μητσή παρέμεινε στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα φτάνοντας ωστόσο τους 26 βαθμούς και μειώνοντας την διαφορά στο -2 από τον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Ο Ατρόμητος, παρουσιάστηκε στην αναμέτρηση γνωρίζοντας πως ήταν το παιχνίδι της... χρονιάς γι' αυτόν μέχρι και το επόμενο. Άπαντες το γνώριζαν αυτό και αγωνίστηκαν με το... "μαχαίρι στα δόντια". Πραγματοποιώντας μια ψυχωμένη εμφάνιση, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κερδίσουν το τρίποντο. Το τριπλό σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Δημήτρη Μητσή και τους ποδοσφαιριστές του να πανηγυρίζουν ένα τρίποντο το οποίο τους δίνει οξυγόνο ενόψει συνέχειας. 

Πριν από περίπου δυο εβδομάδες περίπου είχα γράψει ότι ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων είναι σκληρός για να πεθάνει και θα συμπληρώσω... τόσο εύκολα. Ο Δημήτρης Μητσής είναι ένας σπουδαίος αγωνιστής που καθημερινά παλεύει με ιδιαίτερο ζήλο και μεράκι προκειμένου να πάρει το καλύτερο δυνατό από τους ποδοσφαιριστές του, σε ένα πρωτάθλημα δύσκολο για τους νεοφώτιστους. Έτσι λειτούργησε ο σύλλογος από την αρχή της χρονιάς και μπαίνει στην τελική ευθεία πλέον του πρωταθλήματος με στόχο να ψάξει την μέγιστη δυνατή συγκομιδή στους εναπομείναντες αγώνες.  

Ο Δημήτρης Μητσής και οι ποδοσφαιριστές του είναι δεδομένο ότι θα παλέψουν μέχρι το φινάλε για να πραγματοποιήσουν μια παραμονή - άθλο στα δικά μου μάτια. Το αν αυτή επέλθει είναι κάτι που δεν το γνωρίζει κανείς μας. Μια οπτική στην οποία πολλές φορές καταλήγω είναι ότι το ποδόσφαιρο πλάθει ιστορίες που ούτε άσχημες είναι ούτε όμορφες, απλώς η θέση στην οποία βρίσκεσαι τις βιώνεις είτε απογοητευτικές είτε ως γοητευτικές. 

Ανεξάρτητα όμως με το αν ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων καταφέρει να παραμείνει στην Πρώτη Κατηγορία του νομού μας, θεωρώ ότι στο φινάλε άπαντες στον Ατρόμητο Αναργύρων θα είναι και πρέπει να είναι περήφανοι γι' αυτόν τον τεχνικό και για την δουλειά που όλοι μαζί υλοποιούν μαζί με τους ποδοσφαιριστές του. Το αξίζουν για την προσπάθεια που κάνουν σ' ένα πρωτάθλημα μαραθώνιο όπου ο Ατρόμητος είναι "ζωντανός" και έχει κάθε λόγο να ελπίζει ότι θα ζήσει.