Βαθμολογία

Σταθερή άνοδος στους πίνακες τηλεθέασης για το Next Please

H Αννίτα και το Next Please χαρίζουν δώρα, γέλιο και διασκέδαση στα μεσημέρια του ΣΚ!

Σταθερή άνοδος στους πίνακες τηλεθέασης και απολαυστικές στιγμές που γίνονται viral

Συμπληρώνοντας μόλις ένα μήνα στον τηλεοπτικό αέρα, η Αννίτα Πάνια και το Next Please στο Open χτίζουν μια νέα μεσημεριανή συνήθεια με παιχνίδι, παρεϊστικη διάθεση, άφθονο γέλιο και μεγάλα δώρα. Μια νέα πρόταση που κερδίζει όλο και μεγαλύτερο μερίδιο τηλεθέασης, αποκτώντας φανατικό τηλεοπτικό κοινό.

Με εκπλήξεις- όπως η χθεσινή live παρέμβαση της Καίτης Γαρμπή, αλλά και απολαυστικές στιγμές με τους παίκτες και τους τηλεθεατές που γίνονται viral, το Next Please είναι ένα διαφορετικό τηλεπαιχνίδι με πολύ χιούμορ και συνεχή διάδραση με τους τηλεθεατές, ένα στοιχείο που ισχυροποιεί το ξεχωριστό dna του project και δίνει έναν σημαντικό ρόλο στο τηλεοπτικό κοινό.

Το Next Please που μεταδόθηκε το Σάββατο 9/3 κατέγραψε 7,5% στο σύνολο του κοινού, φτάνοντας σε τέταρτο το 10,4%, με το νέο τηλεπαιχνίδι του Open να σημειώνει μια σταθερά ανοδική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης.

Το Next Please με την Αννίτα Πάνια έρχεται και σήμερα Κυριακή, στις 15.00 στο Open, live με πολύ κέφι, πολύ παιχνίδι και απολαυστικές εκπλήξεις!

Δείτε τα αποσπάσματα:

Το βίντεο με την Καίτη Γαρμπή

Η επική συνομιλία της Αννίτας με τηλεθεάτρια