Βαθμολογία

Προκριματικά EURO WU-17: Ελλάδα-Ιταλία 0-3

Η Εθνική Κορασίδων ηττήθηκε 3-0 από την Ιταλία στην πρεμιέρα της στην 2η προκριματική φάση του EURO WU-17 (league A) σε αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη στην Στάρα Πάζοβα της Σερβίας. Τα γκολ για την Ιταλία σημείωσαν η Γκάλι στο 13ο λεπτό, η Βεντρίλια στο 60ό και η Γουλιελμίνι στο 79ο.

Στην άλλη αναμέτρηση του 6ου ομίλου η Αγγλία επικράτησε 3-0 της οικοδέσποινας Σερβίας. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι την Τετάρτη 13 Μαρτίου στις 12:00 απέναντι στην Αγγλία.

Δείτε ΕΔΩ το πλήρες πρόγραμμα του 6ου ομίλου, στον οποίο συμμετέχει η Εθνική Κορασίδων. Στην τελική φάση της διοργάνωσης προκρίνεται ο επικεφαλής του ομίλου ενώ η ομάδα που θα ολοκληρώσει την πορεία της στην 4η θέση θα υποβιβαστεί στην league Β.

Ελλάδα (Γιώργος Παπακώστας): Μανουκαράκη, Μπάρτζακλη, Ντάτη, Θεοδωράκη, Κιουρεξίδου (75' Κώστα), Μαλαμούση, Αργυρίου (80' Κουτσούρη), Μούγιου (46' Νάνου), Δέλιου (62' Ψάρου), Βλάχου (46' Καλοκαιρινού), Ίβιτς.

Ιταλία (Τζιάκομπο Λεάντρι): Νεσπόλο, Κονσολίνι, Ντι Τζιρόλαμο, Λομπάρντι, Σαντόρο (70' Βεντουρέλι), Πιέρι (80' Κοπελι), Σορμπίνι, Μπεντίνι, Φεραρέζι (87' Καβαλάρο), Ρομανέλι (70' Γουλιελμίνι), Γκάλι (46' Βεντρίλια).

ΠΗΓΗ