Βαθμολογία

Ισοπαλία στο Μακρυχώρι και εκτός έδρας νίκη για τη Γιάννουλη

Δείτε ρεπορτάζ από αγώνες του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ.

Αετός Μακρυχωρίου-Δόξα Βλαχογιαννίου  1 – 1

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ματς στο Μακρυχώρι ανάμεσα στον τοπικό Αετό και την Δόξα Βλαχογιαννίου (1-1). Ο Τσιντζιλώνης στο 11’ έκανε το 1-0, με τους γηπεδούχους να έχουν και άλλες ευκαιρίες καθώς και δοκάρι.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν «στροφές» και έφτασαν στην ισοφάριση στο 66’ με τον Δούκα για το τελικό 1-1. Ευκαιρίες είχαν και οι παίκτες της Δόξας.

Αετός Μακρυχωρίου (Βασίλης Ταχτιντής): Φαρμάκης, Μπλάντας (70’ Πέππας), Κοτρώτσιος, Σουπεκιώτης, Χουτεσιώτης, Γκαμπέτας, Λάλλας (65’ Ζιώγας), Γκαμπούρας, Στάμος (65’Χύσα), Τσιντζιλώνης, Χριστοδούλου.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Δημήτρης Αλεξανδρής): Μιγδάνης, Παληγιάννης, Γκουρομπίνος Δ., Νέτζο (65’ Παπανικολάου), Κυπαρίσσης, Πέτρου, Λιάκος, Δούκας, Αθανασούλης, Φακίτσας Σ., Φακίτσας Α.

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ελασσόνας-Δήμητρα Γιάννουλης 1 – 2

Πέρασε από τον Δρυμό η Δήμητρα Γιάννουλης αφού κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ με 1-2 και έτσι μείωσε την διαφορά από την πρώτη θέση.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 13’ με τον Θάνο Δαούλα και ο Κώστας Χατζηγρηγορίου στο 48’. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε ο Βαλάντης Σακοράφας στο 71’

Δήμητρα Γιάννουλης (Μάκης Αλεξούδης): Κοτλής, Καρέλας, Χατζηγρηγορίου Ρ., Τσεκούρας, Κουρούτσαλης, Τάφα, Μπάμπαλης, Γραβάνης (85’ Καλογιάννης), Δαούλας (65’ Τσακνάκης), Μπάκος (80’ Βιλανάκης), Χατζηγρηγορίου Κ.