Βαθμολογία

Τρίποντο για τον Κίσσαβο «εις μνήμην» του μεγάλου αρχηγού!

Η Δόξα Αργυροπουλίου βλέπει στα τελευταία παιχνίδια, παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει, για να κρατηθεί στην κατηγορία, να μην έχει σύμμαχο την καλή ψυχολογία, έτσι ώστε να παίξει με «καθαρό» μυαλό.

Της Βάσως Γκατζούλη

Έτσι και στο σημερινό ματς γνώρισε την ήττα από τον Κίσσαβο Συκουρίου με σκορ 0-5. Με το δεξί ξεκίνησε στον πάγκο του Κισσάβου ο προπονητής κ. Φεραίος Γιαννακός και έτσι νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια στο βαθμολογικό πίνακα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η νίκη του Κισσάβου Συκουρίου, είναι αφιερωμένη στη μνήμη του μεγάλου Αρχηγού Βαγγέλη Γκουντή που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 53 ετών. Διετέλεσε για πολλά χρόνια μέλος της διοίκησης, γενικός αρχηγός αλλά και παίκτης της ομάδας.

Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του και όλοι οι παίκτες αγωνίστηκαν με μαύρο περιβραχιόνιο.

Δύο γκολ πέτυχε ο Τζιούρας, ένα γκολ ο Αλεξανδρής, ένα ο Κώτσιας και ένα ο Τζέκας που είχε όμως και τρεις ασίστ!

Στο 27’ ύστερα από σέντρα του Τζέκα, η μπάλα πέρασε διαγώνια μέσα στην περιοχή για τον Κωνσταντίνο Τζιούρα που με πλασέ έκανε το 0-1.

Στο 35’ το σουτ του Αλεξανδρή έξω από την περιοχή, αιφνιδίασε τον Κιλιργιώτη και έτσι κατέληξε στα δίχτυα για το 0-2.

Στο 50’ το σουτ του Τζέκα απέκρουσε προσωρινά ο κίπερ της Δόξας, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά το σουτ του Κώτσια την έστειλε στα δίχτυα για το 0-3.

Πέντε λεπτά αργότερα, η πάσα του Χρήστου Τζέκα στον κενό χώρο και το πλασέ του Τζιούρα έκανε και το 0-4.

Στο 65’ μεγάλη ευκαιρία χαμένη του Τζέκα απέναντι από τον τερματοφύλακα που τον σταμάτησε με τα πόδια. Στο 67’ καλό σουτ του Βογιατζή, έδιωξε ο Γιάκου.

Στο 69’ το πρώτο σουτ έκανε ο Χριστοδουλόπουλος, απέκρουσε ασταθώς ο τερματοφύλακας, στην επαναφορά το γυριστό σουτ του Τζέκα έφυγε άουτ.

Και στο 70’ το τελικό 0-5 διαμόρφωσε ο πολύ έμπειρος Χρήστος Τζέκας με ένα πολύ ωραίο σουτ.

Δόξα Αργυροπουλίου (Γιώργος Τζαφέρης): Κιλιργιώτης, Λέκα Σ., Γουρνάρης, Καραστέργιος, Κάτσας, Κίτσιος Π. (70’ Λέκα Α.), Κατσαρός, Τσιρογιάννης, Τσιάγκος, Βογιατζής, Κίτσιος Δ. (80’ Δεμίσης).

Κίσσαβος Συκουρίου (Φεραίος Γιαννακός): Γιάκου, Λανάρας (70’ Μέρκο), Αγγέλης, Κουλουκτσής, Σελήνης, Ντιντής (77’ Καλογιάννης), Κορδέλας (80’ Τσίκος), Αλεξανδρής, Κότσιας (77’ Τσίτσαβος), Τζιούρας (77’ Χριστοδουλόπουλος), Τζέκα.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Πουρουτίδης, Τοπαλσάββας.