Βαθμολογία

Άλλο ένα τρίποντο για την ανεβασμένη Αστραπή Νέας Πολιτείας!

Η Αστραπή Νέας Πολιτείας συνεχίζει το ίδιο δυναμικά και έχοντας πάντα ως στόχο την ανάδειξη ταλέντων που προέρχονται από την Ακαδημία της ομάδας.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το Σάββατο (9/3) επικράτησε στην έδρα της απέναντι στο Ελευθεραί με σκορ 4-0 και έτσι συνεχίζει να είναι πολύ κοντά στις πρώτες δύο θέσεις.

Οι παίκτες των κ.κ. Γιώργου Καφφέ-Θανάση Τσουμάνη έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και με το νεαρό και πολλά υποσχόμενο Κώστα Δαλλιό ο οποίος σημείωσε δύο πολύ ωραία γκολ, έφτασαν στη νίκη.

Από την άλλη οι ποδοσφαιριστές του κ. Γιάννη Τσιφλίζογλου, αγωνίσθηκαν με σημαντικές απουσίες, παρόλα αυτά προσπάθησαν για το καλύτερο.

Στο 2' ο Κώστας Δαλλιός με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από τα πλάγια έκανε το 1-0!

Στο 5’ αλλά ο Θεόφιλος Τσιάρας απέκρουσε το πέναλτι του Τσεκούρα, το οποίο κέρδισε ο Κωνσταντίνου από τον Χριστοδούλου και έτσι έμεινε το σκορ υπέρ της Αστραπής.

Στο 15’ και πάλι ο Τσιάρας σταμάτησε το σουτ του Τσεκούρα. Στη συνέχεια η Αστραπή συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και ο έμπειρος Κώστας Καλτσάς έχασε δύο καλές ευκαιρίες στο 17’ και 19΄.

Στο 29’ ο Δαλλιός με «λόμπα», πέτυχε το 2-0 και έτσι η Αστραπή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας της.

Στην επανάληψη το ματς δεν είχε τον ίδιο ρυθμό με το πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν άλλα δύο γκολ με τους Τσακμάκη (72’) και Σταθάκο (87’) και έτσι πήραν μία άνετη νίκη με σκορ 4-0. Ο Καλτσάς είχε και οριζόντιο δοκάρι στο 62’.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιώργος Καφφές-Θανάσης Τσουμάνης): Τσιάρας Θεοφ., Καραμάνης, Τσιάρας Αθ., Κατσιάνος, Σιάτρας, Βλησαρούλης (63’Αρχοντής), Σταθάκος, Χριστοδούλου (75’ Γκαντέλας), Τσανάς (63’ Τσιάρας Γ.), Καλτσάς (70’ Αλευράς), Δαλλιός (70’ Τσακμάκης).

Ελευθεραί (Γιάννης Τσιφλίζογλου): Καραποστόλης, Σεϊζης, Αετόπουλος, Ντουρουντάκης (55’ λ.τρ. Μιχαλόπουλος), Τσιούτσιας, Καραγκιόζης, Βασιλείου, Τσεκούρας, Τζήκος (67’ Ματζώνης), Μακρίδης, Κωνσταντίνου.

Διαιτητική τριπλέτα: Γκόγκος, Καπρουσιούτης, Κοσμέτου.