Βαθμολογία

Η οικογένεια της ΑΕΛ έκοψε τις πίτες της

Τις παραδοσιακές βασιλόπιτες έκοψε χθες στο Circus η ΠΑΕ ΑΕΛ για την ανδρική ομάδα και τα τμήματα υποδομής Κ19 και Κ17 με τις ευχές για καλή χρονιά με επιτυχίες και άνοδο στη Super League.

Παρούσα όλη η μεγάλη βυσσινί οικογένεια, διοίκηση, στελέχη προπονητές, ιατρικό team, ποδοσφαιριστές, όλοι οι χορηγοί της ΠΑΕ ΑΕΛ που τιμήθηκαν με βραβεύσεις ξεχωριστά πλαισιωμένοι από τις αρχές της Περιφέρειας και του Δήμου Λαρισαίων, τους εκπροσώπους ΜΜΕ και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης & Τυρνάβου Ιερωνύμου, ο οποίος τέλεσε τον αγιασμό και έκοψε τις πίτες με την ευχή και παρότρυνση προς τους ποδοσφαιριστές να δώσουν όλες τις δυνάμεις και το ταλέντο τους ώστε να ζήσει και αυτός μια απονομή τροπαίου με την ΑΕΛ έστω αρχικά με την άνοδό της.

Μίλησαν για το ιστορικό μέγεθος της ΑΕΛ και τη χαρά να βλέπουν γεμάτο γήπεδο με οικογένειες με ευχές για υγεία και την επίτευξη των στόχων η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κα Γαλλιού και ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Μαμάκος.

Για το όραμά του και τους στόχους της διοίκησης για μια πιο ισχυρή ΑΕΛ, το νέο πλάνο εγγραφής μελών με το πρότυπο ηλεκτρονικό μητρώο, την ανάπτυξη και την καθιέρωση της ομάδας εκεί που αξίζει ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αχιλλέας Νταβέλης δηλώνοντας ακόμα μια φορά την εμπιστοσύνη του και τη στήριξη στον προπονητή κ. Δερμιτζάκη ζητώντας να διευρύνει το αήττητο μέχρι τέλους με όσες πιο πολλές νίκες για να τερματίσει η ΑΕΛ πρώτη στα playoffs. Τις δικές του ευχές για την άνοδο έδωσε εγκάρδια από το βήμα και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Ιωάννης Νταβέλης. Χαιρετισμό απηύθυνε δηλώνοντας την συστράτευση του μητρικού σωματείου ο κ. Ιωακείμ πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΛ.

H βραδιά της ΑΕΛ, είχε όμορφες συζητήσεις με συνοδευτικό κρασί, εξελίχθηκε σε ενθουσιώδες κλίμα με προβολή videos που έπαιξαν στον χώρο για την ιστορία των 60 χρόνων της και για όλες τις σημαντικές στιγμές της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2023-24 με πλάνα από το γήπεδο και από τις κοινωνικές δράσεις της ομάδας με μουσική και εικόνες που συγκίνησαν.

Την εκδήλωση παρουσίασε το μέλος του Δ.Σ. κα Βασιλάκου, δίνοντας το στίγμα των επίκαιρων θεμάτων της ομάδας και των ιστορικών στιγμών που τιμούμε διαχρονικά ως φίλαθλοι της ΑΕΛ, καλώντας σε ειδικές βραβεύσεις αθλητές των ομάδων Κ19 και Κ17 που αρίστευσαν στα μαθήματά τους, έδωσαν πανελλαδικές και πέρασαν ΤΕΦΑΑ Τρικάλων.

Στο δεύτερο μέρος η κα Βασιλάκου μαζί με τον υπεύθυνο marketing κ. Νταϊλιάνη κάλεσαν επί σκηνής όλους τους χορηγούς της ομάδας, οι οποίοι ξεχωριστά έλαβαν τιμητικά βραβεία και τις ευχαριστίες των διοικούντων κι επισήμων που έκαναν τις απονομές για την υποστήριξή τους στην ΠΑΕ ΑΕΛ, στην πλειοψηφία τους για ακόμα μια σεζόν, με διάφορες μορφές χορηγιών, συνδυαστικών πακέτων κι ενοικίαση σουιτών του AEL FC ARENA. Ιδιαίτερη τιμή και αναφορά έγινε, στον μεγάλο χορηγό “platinum sponsor” της τρέχουσας περιόδου με κεντρική διαφήμιση στη φανέλα μας, στην εταιρία “Solis Constructions“.

Η βραδιά έκλεισε με την παράδοση των δώρων στους 3 τυχερούς που βρήκαν το φλουρί στις αντίστοιχες πίτες:
– Παρασκευάς Στέργιος (ανδρική ομάδα) – δώρο ένα Apple Watch series 9 45 mm αξίας 430 ευρώ προσφορά των καταστημάτων NOVA Λάρισας των κ.κ. Γκουντέλου (Παπαναστασίου 68), Νάκα & Γαλατά (Ασκληπιού 36 & M. Aλεξάνδρου 19)
– Ντελόπουλος Θωμάς (Κ19) – δώρο ένα smartphone αξίας 150 ευρώ από το κατάστημα Φωτάκης (Μ. Αλεξάνδρου 31
– Mπιρσίμης Νίκος (Κ17) – δώρο μια δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ για αθλητικά είδη από το κατάστημα Cougar Sport (Kούμα & Παναγούλη)

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα ήθελε τέλος να ευχαριστήσει θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης:
– Ζαχαροπλαστείο Ρωξάνη για τις βασιλόπιτες
– Σύλλογο Αρτοποιών για τα εδέσματα
– Κτήμα Τζανακούλη για τα κρασιά
– Νova, Φωτάκης και Cougar Sport για τα δώρα στις πίτες.

ΠΗΓΗ