Βαθμολογία

Εθνική Παίδων: ετοιμοπόλεμη ενόψει πρεμιέρας στο elite round

Με προπόνηση στο πανεπιστημιακό αθλητικό κέντρο της Πάτρας ολοκλήρωσε η Εθνική Παίδων την προετοιμασία της η ενόψει του εναρκτήριου αγώνα στην Elite Round του EURO U-17 με την Ουκρανία στο γήπεδο Παναχαϊκής (06/03, 15:00). O ομοσπονδιακός τεχνικός Άγγελος Χατζόπουλος τόνισε ότι στόχος της Εθνικής είναι να παλέψει για την πρόκριση στην τελική φάση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Χατζόπουλου: "Προερχόμαστε από εξαιρετική πορεία στην 1η προκριματική φάση στην Ιταλία, όπου κατακτήσαμε την 1η θέση με 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Ο όμιλος του elite round είναι άκρως απαιτητικός, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε 3 πολύ καλές ομάδες. Παρότι έχουμε κάποιες απουσίες, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο γκρουπ των παικτών που βρίσκονται εδώ. Θεωρώ ότι οι ποδοσφαιριστές μας έχουν τη δυνατότητα να είναι ανταγωνιστικοί σε όλες τις αναμετρήσεις και να παλέψουν για την πρόκριση στην τελική φάση, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την Ουκρανία".

Δείτε ΕΔΩ το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα του 4ου προκριματικού ομίλου της Elite Round, στον οποίο συμμετέχει η Εθνική Παίδων. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και στο γήπεδο της Παναχαϊκής. Στην τελική φάση (Κύπρος, 20 Μαΐου - 5 Ιουνίου) της διοργάνωσης προκρίνονται οι 15 ομάδες από το Elite Round (8 επικεφαλής και 7 καλύτεροι δεύτεροι) και η διοργανώτρια Κύπρος.

Η αποστολή για το Elite Round.