Βαθμολογία

Ποδόσφαιρο γυναικών: Tο στρατηγικό πλάνο της ΕΠΟ

Tο στρατηγικό πλάνο της ΕΠΟ για το ποδόσφαιρο γυναικών θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου και ώρα 11:00 σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus Lifestyle (Κλεομένους 2, Αθήνα).

Στην εκδήλωση ομιλητές θα είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΕΠΟ, Ιάκωβος Φιλιππούσης, ο διευθυντής της FIFA στην Ευρώπη, Elkhan Mammadov, το μέλος της ομάδας εμπειρογνωμόνων της FIFA για το ποδόσφαιρο γυναικών, Anne Noe, η διευθύνουσα σύμβουλος του ποδοσφαίρου γυναικών της UEFA, Nadine Kessler, η αρχηγός της Εθνικής Ομάδας, Ελένη Κακαμπούκη, ενώ το παρών θα δώσει και ο εκπρόσωπος της FIFA, Lorenzo Cavallari.

Το πρώτο, στην ιστορία τής Ομοσπονδίας, στρατηγικό πλάνο ποδοσφαίρου γυναικών, φιλοδοξεί να αξιοποιήσει την ευκαιρία ανάπτυξης του αθλήματος, έτσι ώστε να συνεχιστεί οργανωμένα και στοχευμένα η ραγδαία πρόοδός του, η οποία έχει δρομολογηθεί από την ΕΠΟ. Σε συνεργασία με τις διεθνείς υπερκείμενες ποδοσφαιρικές αρχές, την FIFA και την UEFA, η εκπόνηση και εφαρμογή του συγκεκριμένου στρατηγικού πλάνου εκτιμάται ότι θα αποφέρει το ευκταίο αποτέλεσμα για το ποδόσφαιρο γυναικών και δη την ανάπτυξη των Εθνικών Ομάδων καθώς και των εθνικών πρωταθλημάτων.

Η συνέντευξη Τύπου θα καλυφθεί μέσω live streaming από το epo.gr και από το επίσημο κανάλι της ΕΠΟ στο YouTube, το Hellenic Football Family.