Βαθμολογία

Μοιράστηκαν τους βαθμούς οι δύο Δόξες

Η Δόξα Αμυγδαλής ήταν εκείνη που είχε πολλές και κλασσικές ευκαιρίες χαμένες (χαμένο πέναλτι, δύο οριζόντια δοκάρια), όμως η Δόξα Ομορφοχωρίου παίζοντας και με νεαρά παιδιά κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στο τελικό 1-1 για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ.

Στο 5’ χαμένο τετ α τετ του Καββαδία έφυγε άουτ για τους φιλοξενούμενους. Στο ίδιο λεπτό το σουτ έκανε ο Μπαζούλης για την Αμυγδαλή από θέση τετ α τετ, απέκρουσε ο διακριθείς στο ματς τερματοφύλακας Δημήτρης Μπίτης.

Στο 14’ καλό σουτ του Βούζα, έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 15’ χαμένο τετ α τετ του Καπετάνιου για το Ομορφοχώρι.

Στο 38’ πέναλτι κέρδισε και εκτέλεσε ο Άρης Καπετάνιος για το 0-1. Στο 41’ το πλασέ του Μπαζούλη έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη στο 48’ ο Αντώνης Βούζας έπιασε ένα σουτ βολίδα έξω από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1, ύστερα από τον ωραίο συνδυασμό Οσμάνι, Μπαζούλη και Αποστολόπουλου.

Στο 53’ πέναλτι κέρδισε ο Φλάβιο Κολέτσι, εκτέλεσε ο Αντώνης Βούζας, έστειλε όμως τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Στο 65’ χαμένο τετ α τετ του Καββαδία, ενώ στο 90’ οριζόντιο δοκάρι είχε το σουτ του Βούζα και ένα λεπτό αργότερα το εξ’ επαφής σουτ του Αποστολόπουλου, έδιωξε όμως ο Μπίτης.

Η Αμυγδαλή είχε χαμένες ευκαιρίες με τους Βούζα, Μπαζούλη, Αποστολόπουλο και Κολέτσι Φ.

*Η Δόξα Ομορφοχωρίου ευχαριστεί την Δόξα Αμυγδαλής για την άψογη φιλοξενία, διότι τέτοιες συμπεριφορές προάγουν το άθλημα του ποδοσφαίρου.

Δόξα Αμυγδαλής (Λάζαρος Λαζαρίδης): Κοσμάς, Στεφανούλης (46’ λ.τρ. Οσμάνι), Ντινούλης, Βέης, Ανδρέου, Μπάμπαλης (89’ Κολέτσι Κ.), Χατζόπουλος, Κολέτσι Φ., Βούζας, Μπαζούλης (70’ Μπίλλης), Αποστολόπουλος.

Δόξα Ομορφοχωρίου (Μανώλης Γαραζανάκης): Μπίτης, Σπυρόπουλος, Μαξιμιάδης Α., Κωσταρέλλος, Τζαλαμπύρας (60’ λ.τρ. Χατζηδάκης), Τσακαβίτης, Ροδίτης, Δαμασουλιώτης, Μωραΐτης Γ., Καββαδίας, Καπετάνιος.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσένος, Γκαραβέλα, Σούρλας.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ