Βαθμολογία

Μεγάλη νίκη για την Αστραπή Νέας Πολιτείας!

Η Αστραπή Νέας Πολιτείας κατάφερε να αποσπάσει άλλη μία νίκη στην έδρα της, αφού κέρδισε με σκορ 3-2 τον μαχητικό Φιλοκτήτη Μελιβοίας.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η Αστραπή κατάφερε να ανοίξει πρώτη το σκορ στο 20’ όταν το φάουλ εκτέλεσε ο Βλησαρούλης και ο Κατσιάνος στο δεύτερο δοκάρι με ωραία κεφαλιά από κοντά έκανε το 1-0.

Ο Φιλοκτήτης στη συνέχεια πίεσε και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 32’. Ο Πασιάς με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-1). Στο 39’ ο Νίκος Γκουντάρας σκόραρε με μακρινό πολύ ωραίο σουτ για το 1-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Η Αστραπή μπήκε αποφασισμένη στην επανάληψη για τη νίκη και η είσοδος του Κόκκορα έπαιξε σημαντικό ρόλο.

Στο 50’ ο Κατσιάνος έδωσε πάσα στον Κόκκορα, ο τελευταίος κατέβασε ωραία τη μπάλα και με πλασέ έκανε το 2-2 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Οι γηπεδούχοι στο 78′ έκαναν την ολική ανατροπή. Ο Γιώργος Τσιάρας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Σταθάκος, έκανε το 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ο Φιλοκτήτης είχε σουτ με τον Πασιά που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι στο 90′ και στην επαναφορά ο Τζαβέλλας δεν σκόραρε. Στη φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το ματς.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιώργος Καφφές – Θανάσης Τσουμάνης): Τσιάρας Θεοφ., Τσιάρας Αθ., Σταθάκος, Κατσιάνος, Σιάτρας, Βλησαρούλης (65′ Τσιάρας Γ.), Παπαδάκος (46′ Δαλλιός), Χριστοδούλου, Καλτσάς (46′ Κόκκορας), Αρχοντής (65′ Τσακμάκης), Τσανάς (46′ Καραμάνης).

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Γιάννης Βαΐτσης): Μέκρας Β. Πασιάς, Σαμαράς, Τζαβέλλας (83′ λ.τρ. Μέκρας Π.) Χαρατσής (80 Δεμερτζής) Μαλαχτάρης, Γκουντάρας Δ. (48’ λ.τρ. Κορδαλής), Καραγιάννης, Σινάν, Γκουντάρας Ν. Μαντζαφλάρας,

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Κοτούμπας, Μπέη.