Βαθμολογία

Χωρίς νικητή το ντέρμπι στη Γιάννουλη

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στη Γιάννουλη, ανάμεσα στην τοπική Δήμητρα και τον Αετό Μακρυχωρίου για τον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ (0-0) και έτσι δεν άλλαξε κάτι στην κορυφή με τον Αετό να παραμένει στο +5.

Ο καιρός ήταν ιδανικός και ηλιόλουστος για ποδόσφαιρο και οι φίλαθλοι κατέκλυσαν την κερκίδα της Γιάννουλης (ήταν και από τις δύο ομάδες κόσμος) πάνω από 350 άτομα βρέθηκαν εκεί.

Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο, παρακολούθησε ένα καθαρά αγωνιστικό παιχνίδι, με δύο πολύ καλές ομάδες που κράτησαν το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Η Δήμητρα Γιάννουλης παρουσιάστηκε καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και βάση ευκαιριών θα μπορούσε να είχε σκοράρει.

Από την άλλη ο Αετός Μακρυχωρίου πιέστηκε πολύ και δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο για τα δίχτυα.

Η Γιάννουλη ήταν εκείνη που πίεζε πολύ ψηλά με αποτέλεσμα να φτάνει πολύ εύκολα προς την αντίπαλη εστία. Από την άλλη ο αντίπαλος ήταν απειλητικός στις αντεπιθέσεις.

Στο 12’ το φάουλ εκτέλεσε ο Λάλλας, την κεφαλιά ο Χουτεσιώτης, ο Κοτλής έδιωξε τον κίνδυνο.

Στο 16’ ύστερα από ωραία σέντρα του Καρέλα, ο Δαούλας έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 32’ την ίδια τύχη είχε το σουτ του Κώστα Χατζηγρηγορίου. Στο 38’ όμως μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Θάνο Δαούλα, το πρώτο σουτ από θέση τετ α τετ έδιωξε με τα πόδια ο Φαρμάκης, στην επαναφορά νέο σουτ του Δαούλα έφυγε άουτ.

Καλύτερη στιγμή για τον Αετό ήταν στο 59’, τη σέντρα έβγαλε ο Λάλλας για τον Τσιντζιλώνη που τον σταμάτησε αμυντικός.

Παρότι μπήκε με περισσότερη δύναμη στο δεύτερο μέρος το Μακρυχώρι, ο αντίπαλος είχε κλείσει πολύ καλά τους διαδρόμους και δεν επέτρεψε τίποτα περισσότερο.

Στο 62’ ο Κώστας Χατζηγρηγορίου έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε άουτ. Ήταν ο παίκτης που κρίθηκε μοιραίος αφού στο 80’ και 86’ έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Στην πρώτη περίπτωση ξέφυγε από την άμυνα, έκανε το σουτ από θέση τετ α τετ τον σταμάτησε ο Φαρμάκης με τα πόδια. Και στο 86’ και πάλι η τύχη δεν του χαμογέλασε αφού έγινε ακριβώς η ίδια φάση. Ο Παναγιώτης Φαρμάκης κράτησε την εστία του ανέπαφη και έτσι δεν άλλαξε κάτι στη βαθμολογία του ομίλου.

Δήμητρα Γιάννουλης (Μάκης Αλεξούδης): Κοτλής, Χατζηγρηγορίου Κ., Χατζηγρηγορίου Ρ., Τσεκούρας, Κουρούτσαλης, Τάφα Ε., Καρέλας, Μπάμπαλης, Δαούλας (79’ Καλογιάννης), Μπάκος (85’ Ντραμπάκουλος), Γραβάνης (73’ Χατζηγρηγορίου Τ.).

Αετός Μακρυχωρίου (Βασίλης Ταχτιντής): Φαρμάκης, Μπλάντας, Γιαννακόπουλος (46’ Γκαμπούρας), Πέππας (46’ Χύσα), Σουπεκιώτης, Κοτρώτσιος, Χουτεσιώτης (84’ Μητσογιάννης Β.), Γκαμπέτας, Λάλλας (81’ Στάμος), Χριστοδούλου, Τσιντζιλώνης.

Διαιτητική τριπλέτα: Στάϊκός, Γκαρέλης, Βαλιώτης.

*Οι άνθρωποι του Αετού Μακρυχωρίου ευχαριστούν τη Δήμητρα Γιάννουλης για την άψογη φιλοξενία.