Βαθμολογία

Παιχνίδι για γερά νεύρα στη Ραχούλα

Δόξα Ραχούλας και Αναγέννηση Καλοχωρίου αναμετρήθηκαν το Σάββατο (2/3) χωρίς νικητή, αφού το παιχνίδι έληξε 2-2.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το αγωνιστικό κομμάτι επισκίασαν όλα τα σοβαρά γεγονότα που έγιναν στο παιχνίδι. Ύστερα από 15 χρόνια που βρίσκομαι μέσα στα γήπεδα και καλύπτω το ρεπορτάζ για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, δεν ξανά αντίκρισα τέτοιο θέαμα.

Αυτά που συνέβησαν στον αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό χώρο δεν έχουν προηγούμενο. Σίγουρα είναι θλιβερά και μας γυρίζουν χρόνια πίσω. Η Δόξα Ραχούλας και η Αναγέννηση Καλοχωρίου από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο σφύριγμα έμοιαζαν να είναι οι χειρότεροι εχθροί. Μέσα στο παιχνίδι οι παίκτες είχαν μεγάλη ένταση και νεύρα. Οι φίλαθλοι της Ραχούλας έβριζαν με ακατονόμαστες εκφράσεις τους ποδοσφαιριστές του Καλοχωρίου. Όλα αυτά δυστυχώς τα επέτρεψε ο κ. Καραθάνος μαζί με τους επόπτες του. Άφησε να εξελιχθεί ένα σκληρό παιχνίδι και δεν επέβαλε την τάξη ως άρχων του αγώνα. Με το τελευταίο σφύριγμα παίκτες, φίλαθλοι και παράγοντες έγιναν ένα κουβάρι με πολλές βρισιές και χτυπήματα. Δυστυχώς θλίβομαι που είμαι στη δύσκολη θέση, να αναφέρω μέρος όλων αυτών που είδα. Ας λάβουν λοιπόν μέριμνα οι ιθύνοντες έτσι ώστε να μην ξανά γίνουν παρόμοιες καταστάσεις γιατί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα πρέπει να είναι όχι μόνο στα λόγια αλλά και στα έργα μεγάλη γιορτή.

Στο αγωνιστικό στο 1’ καλό σουτ του Ρίζου έδιωξε με το ένα χέρι ο Παπαναστασίου. Στο 4’ ύστερα από λάθος του Μηταλούλη, ο Δάκτυλας σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 15’ ήρθε η «απάντηση» από την Ραχούλα με τον Σακελλαρίου που έκανε το σουτ, η μπάλα αρχικά χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια βρήκε δίχτυα για το 1-1.

Στο 13’ καλό σουτ του Δάκτυλα έβγαλε σε κόρνερ ο Μηταλούλης. Στο 43’ εκ νέου το Καλοχώρι πέρασε και πάλι μπροστά όταν ωραία πάσα έβγαλε ο Γιώργος Δάκτυλας για τον Γιώργο Έξαρχο και αυτός με πλασέ έκανε το 1-2.

Στο 51’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Θεοχαρούλης, το πρώτο σουτ έκανε ο Τζανακούλης, έδιωξαν προσωρινά οι αμυντικοί, στην επαναφορά την κεφαλιά ο Σακελλαρίου, έδιωξε προ της εστίας ο Γιώργος Έξαρχος.

Στο 52’ δεύτερη κίτρινη για τον τερματοφύλακα Μηταλούλη και τη θέση του πήρε ο Θεοχαρούλης.

Παρότι η Ραχούλα έμεινε με παίκτη λιγότερο, έπαιξε ακόμη καλύτερα και στο 60’ ο Τζανακούλης με κεφαλιά έκανε και το 2-2.

Στο 84’ Σακελλαρίου με Νταφούλη συνδυάστηκαν με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και να φεύγει άουτ. Στο 86’ το σουτ έκανε ο Δαβίδης, μπλόκαρε με υπερένταση ο Παπαναστασίου και στο 87’ η κεφαλιά του Καραντώνη για το Καλοχώρι πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Α.Ε Δόξα Ραχούλας (Κώστας Γούλας): Μηταλούλης, Δαβίδης, Λαρίσης, Παπαδημητρίου, Τσανακούλης, Θεοχαρούλης Α., Σακελλαρίου, Γκιούρης (16’ Καλαϊτζόπουλος, Νταφούλης, Ρίζος, Θεοχαρούλης Μ.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Μιχάλης Λίταινας): Παπαναστασίου, Στραβέλλας, Μπλούφας, Καραντώνης, Λίταινας Μ. (73’ Σαμαρίνας), Νούσιος, Δούρος, Φουσίκας (84’ λ.τρ. Έξαρχος Α.), Έξαρχος Γ., Παράφορος (46’ Πατρίκης).

Διαιτητική τριπλέτα: Καραθάνος, Τζιμούρτος, Κοντονάσιος.