Βαθμολογία

Ακόμα σκοράρει η ΑΕΛ Κ19!

Εντυπωσιακή παρουσιάστηκε η ΑΕΛ Κ19 στο πρώτο εντός έδρας ματς που έδωσε το Σάββατο (2/3) στο φιλόξενο γήπεδο Γόννων, με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας με τελικό σκορ 7-0!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League League 2 K19.

Πολύ καλό ποδόσφαιρο από τους παίκτες του κ. Γιώργου Καμάκα που έκαναν εξαιρετικές προσπάθειες και άφησαν υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Έξι γκολ από τον επιθετικό Νίκο Βλιώρα που βρέθηκε σε μεγάλη ημέρα και ένα τέρμα από τον πολύ καλό Νίκο Κουκουράβα που πρόσθεσε ποιότητα στο παιχνίδι.

Το σκορ ημιχρόνου ήταν 2-0 με το πρώτο γκολ να σημειώνει ο Βλιώρας στο 13’ για το 1-0 και το δεύτερο τέρμα το πέτυχε ο Κουκουράβας μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια και ιδανικό τελείωμα.

Στην επανάληψη η ΑΕΛ Κ19 ήταν καταιγιστική και ο Βλιώρας πέτυχε πέντε γκολ (49’, 52’, 53’, 61’, 65’).

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο και παρακολούθησε από κοντά το πολύ ωραίο παιχνίδι με την ΑΕΛ Κ19 να είναι εξαιρετική!

ΑΕΛ Κ19 (Γιώργος Καμάκας): Αντωνόπουλος, Ντιντής, Κουκουράβας, Μπαντραλέξης, Γκατζιάς, Τσούτσος, Νίτσο, Μπέζας, Βλιώρας, Νινίκας, Πολύζος.

Έπαιξαν και οι: Ράπτης, Βελετάνης, Ντελόπουλος, Γκουγκίδης, Τασίκας.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιάννης Ποντίκας): Μπαντής, Λιάπης, Τίγκας, Κουτής, Τσαμούρας, Βαμβακάς, Παστήρας, Μπέρρο, Βελησιώτης, Τσατσαρώνης, Τσέτσας.

Έπαιξαν και οι: Ποντίκας, Κατσαρός, Πλέντζας.

Διαιτητική τριπλέτα: Σκάρπας, Αναγνωστόπουλος, Μπέη (Λάρισας).