Βαθμολογία

Μνημείο για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών από τον Δήμο Λαρισαίων

Πρωτοβουλία για την ανέγερση Μνημείου, στην πλατεία ΟΣΕ της Λάρισας, για τα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη αναλαμβάνει ο Δήμος Λαρισαίων, σύμφωνα με τον Δήμαρχο, κ.Θανάση Μαμάκο.

«Η Λάρισα νιώθει την οδύνη και το σπαραγμό όλων όσοι θρηνούν τους δικούς τους ανθρώπους που χάθηκαν άδικα, αλλά όχι αναίτια, στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Η πόλη της Λάρισας, ο Δήμος Λαρισαίων, σαν ύστατο φόρο τιμής προς τις 57 ψυχές που χάθηκαν μέσα σε μια στιγμή στις 28 Φεβρουαρίου του 2023, αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και ενέργειες για την ανέγερση Μνημείου, στη μνήμη των θυμάτων του μοιραίου σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, στην πλατεία του ΟΣΕ, ώστε τα ονόματα όσων χάθηκαν να μείνουν για πάντα στη συλλογική μας μνήμη», υπογραμμίζει ο κ.Μαμάκος.

Από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής, ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες επαφές και ενέργειες, ενώ η σχετική εισήγηση για την ανέγερση του Μνημείου αναμένεται να γίνει σε επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαρισαίων.