Βαθμολογία

Φινάλε με πολλές αλλαγές για την Κ16

Με πολλές αλλαγές παρατάχθηκε η Κ16 της Λάρισας στο παιχνίδι της Τετάρτης (28/2) στην Ελασσόνα με αντίπαλο της Καρδίτσα στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η ομάδα του νομού μας, παρότι ηττήθηκε με 0-1 τερμάτισε πρώτη με διαφορά στον όμιλό της και πλέον κοιτάζει στην μπροστά στην επόμενη φάση όπου και θα αναμετρηθεί με ομάδες της Βορείου Ελλάδας.

Οι τεχνικοί της ΕΠΣΛ κ.κ. Δημήτρης Τσέτσιλας και Νίκος Φώλλας, δώσανε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Παρότι χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες, δεν κατάφερε η ομάδα του νομού μας να σκοράρει, παρότι έκανε μία πολύ καλή προσπάθεια και έχασε μεγάλες ευκαιρίες ιδιαίτερα στην επανάληψη.

Πολύ καλή ήταν η παρουσία του υψηλόσωμου τερματοφύλακα της Καρδίτσας Κωνσταντίνου Μολόχα που κράτησε ανέπαφη την εστία του.

ΕΠΣΝ Λάρισας Κ-16 (Τσέτσιλας – Φώλλας): Γιαννούσης, Τενέκες, Γιαννακόπουλος, Παπαδήμας, Μπουρντένας, Νικολακούλης, Τσότσος, Σακέλλαρης, Τσανούκας, Βασίλοπουλος, Καλογιάννης

Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι: Μητρακόπουλος, Σπανός, Μπακογιάννης, Τσακνάκης και Χατζόπουλος.

*Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων από το δυστύχημα στα Τέμπη.

Εικόνες από το athleticlarissa