Βαθμολογία

Από την κόλαση στους 7 ουρανούς το Κιλελέρ με σφραγίδα Κατσαμάγκα!

Το γκολ του έμπειρου Βασίλη Κατσαμάγκα στο 97’ έδωσε την πρόκριση στο Κιλελέρ στα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ με αντίπαλο την Ανθούπολη με σκορ 2-3 στο γήπεδο της Γλαύκης.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η Α.Ε. Κιλελέρ στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Π.Ο. Ελασσόνας, ενώ το άλλο ζευγάρι είναι Σμόλικας – Δόξα Βλαχογιαννίου.

Το παιχνίδι έγινε κάτω από πολύ δυνατό αέρα, κάτι που δυσκόλευε πάρα πολύ ώστε να παιχθεί ποδόσφαιρο. Για τα δεδομένα της εργάσιμης ημέρας, αρκετός κόσμος βρέθηκε στη Γλαύκη.

Το πρώτο ημίχρονο το Κιλελέρ είχε με το μέρος του τον αέρα, ενώ στην επανάληψη ήταν με την Ανθούπολη.

Τις δύο ομάδες χωρίζει μία κατηγορία, αφού το Κιλελέρ εκπροσωπεί πανάξια το νομό μας στη Γ’ Εθνική, ενώ η Ανθούπολη αγωνίζεται στην Α’ DE TOX όπου και βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Τέσσερις μοναδικές χαμένες ευκαιρίες για την ομάδα του Κιλελέρ στο πρώτο μέρος και ένα πανέμορφο γκολ του Δημήτρη Χασομέρη στο 17’ χώρισε τις δύο ομάδες στο πρώτο μέρος. Την ωραία πάσα στο 0-1 έβγαλε ο Βαγγέλης Βλησαρούλης και με άπιαστο βολέ στο απέναντι παραθυράκι άνοιξε το σκορ.

Στο 12’ ωραία άλλαξαν ο Μπαρούτας με τον Βαγενά, το πλασέ του τελευταίου έδιωξε με τα πόδια ο Καρκατσέλας.

Στο 18’ ο Άκης Βαγενάς, μόνος του με τον τερματοφύλακα αστόχησε να βρει δίχτυα.

Στο 24’ ο Χασομέρης έβγαλε για τον Βλησαρούλη, αυτός έκανε το σουτ, η μπάλα πήγε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Μία καλή ευκαιρία για την Ανθούπολη στο 32’, το σουτ του Μούτσα έφυγε άουτ.

Τεράστια ευκαιρία χαμένη για το Κιλελέρ στο 33’ όταν ο Βλησαρούλης μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ, απέκρουσε στη γραμμή ο έμπειρος Θάνος Γιαννακόπουλος.

Στην επανάληψη η ομάδα της Ανθούπολης μπήκε πιο δυνατά και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση.

Αρχικά στο 51’ έχασε ευκαιρία ο Βλησαρούλης για το Κιλελέρ, όταν πέρασε την άμυνα, έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 54’ όμως το πρώτο σουτ του Παπαδάκου, απέκρουσε προσωρινά ο Μισυρλής, στην επαναφορά ο Βλαχάκης με πλασέ έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1.

Μετά το γκολ της ισοφάρισης η Ανθούπολης, φάνηκε να ανέκτησε την ψυχολογία της και στο 60’ κατάφερε να κάνει και την ανατροπή για το 2-1, όταν ωραίο κόρνερ εκτέλεσε ο Σκούπρα και αδράνησε η άμυνα του Κιλελέρ και το σουτ του Γιαννακόπουλου πήγε στην απέναντι γωνία και έδωσε το προβάδισμα!

Στο 74’ καλό σουτ του Σκούπρα έφυγε άουτ, ενώ στο 83’ έχουμε θύελλα διαμαρτυριών των φιλοξενούμενων που ζήτησαν πέναλτι στην ανατροπή του Κατσαμάγκα, με τον ρέφερι να δείχνει το σημείο του φάουλ πάνω στη γραμμή (οριακά).

Οι αλλαγές του Κιλελέρ που έδωσαν ώθηση στην ομάδα, έκρυβαν στο φινάλε δύο πολύ ωραία γκολ για το συγκρότημα του κ. Κατσάρα και την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού!

Σίγουρα η ομάδα του Κιλελέρ αν εξαιρέσουμε το πρώτο κομμάτι του δευτέρου ημιχρόνου όπου πίεσε η Ανθούπολη, είχε τον πρώτο λόγο και την ανωτερότητα στο ματς και δίκαια προκρίθηκε.

Στο 91’ ύστερα από τη σέντρα του Κούκου, ωραία κεφαλιά του Χατζησαββίδη για το 2-2, ενώ στο 97’ μετά από σέντρα του Μπάρδα, ο Βασίλης Κατσαμάγκας ψύχραιμα από θέση τετ α τετ έκανε το πλασέ και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για τη σπουδαία πρόκριση.

Ανθούπολη (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καρκατσέλας, Κουβελάς, Αργύρης (94’ Κατσαμπέλας), Σκούπρα, Γιαννακόπουλος, Παπαδάκος, Λάϊος, Καραμπούζης, Πανταζής (46’ Μαριγκούδης), Μούτσα, Βλαχάκης (81’ Σέσι).

Α.Ε. Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Μισυρλής, Φουρκιώτης, Μπαρούτας, Δοδοντσάκης (64’ Χατζησαββίδης), Αντωνίου, Μπάρδας, Αλτάνης, Χασομέρης, Χατζής, Βλησαρούλης (54’ Κατσαμάγκας), Βαγενάς (60’ Κούκος).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Καρακώστας, Δεδικούσης.