Βαθμολογία

Τα εννέα βήματα του Κιλελέρ μέχρι τον στόχο του…

Στην τελική «στροφή» του πρωταθλήματος βρίσκεται η Γ’ Εθνική με την εκπρόσωπο του νομού μας, την Α.Ε. Κιλελέρ να κάνει μία άκρως φιλότιμη προσπάθεια κάτω από αρκετές δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει τη φετινή χρονιά, με το γηπεδικό να είναι το μεγάλο «αγκάθι».

Γράφει ο Χρήστος Γκατζούλης

Μπορεί το τελευταίο αποτέλεσμα με την Θύελλα Κατσικάς να μην ήταν το καλύτερο δυνατό, όμως η Α.Ε. Κιλελέρ κρατάει την τύχη στα χέρια της στα εναπομείναντα ματς, έτσι ώστε στο φινάλε να καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, κάτι που προσωπικά πιστεύω πως θα το καταφέρει.

Η αγωνιστική εικόνα της ομάδας είναι πολύ καλή και υπάρχει αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά, αφού υπάρχουν οι δυνατότητες από τους παίκτες του κ. Κώστα Κατσάρα και σίγουρα έχουν μπει γερές βάσεις με πολύ μεγάλα αποτελέσματα που έχει πάρει και εντός αλλά και εκτός έδρας η ομάδα του Κιλελέρ.

Την προσεχή αγωνιστική ο σύλλογος θα πάρει τρεις ξεκούραστους βαθμούς και θα φτάσει τους 39 κρατώντας μία σημαντική διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια που έχει να δώσει η Α.Ε. Κιλελέρ μέχρι το φινάλε που είναι η 34η αγωνιστική στις 28/4. Συνολικά απομένουν δέκα αγωνιστικές, με την ομάδα του νομού μας να έχει να δώσει εννέα ματς. Αναλυτικά το συγκρότημα της Λάρισας έχει να δώσει τέσσερα ματς εντός και πέντε εκτός. Δείτε το πρόγραμμα:

25η Αγωνιστική: Μαγνησιακός – Κιλελέρ 0-3 α.α.

26η Αγωνιστική: Κιλελέρ – Ζάκυνθος

27η Αγωνιστική: Καστοριά ΑΣ 1980 – Κιλελέρ

28η Αγωνιστική: Κιλελέρ – Εορδαϊκός

29η Αγωνιστική: Σβορώνος – Κιλελέρ

30η Αγωνιστική: Κιλελέρ – Βατανιακός

31η Αγωνιστική: ΑΟ Τρίκαλα – Κιλελέρ

32η Αγωνιστική: Αστέρας Σταυρού – Κιλελέρ

33η Αγωνιστική: Κιλελέρ – Πιερικός

34η Αγωνιστική: Εθνικός Νέου Κεραμιδίου - Κιλελέρ