Βαθμολογία

Τρίποντο για την Δόξα Ομορφοχωρίου

Δόξα Ομορφοχωρίου και Άγιος Γεώργιος Αμπελακίων αναμετρήθηκαν την Κυριακή (25/2) το πρωί σε εξ’ αναβολής ματς για τον 2ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ. Οι γηπεδούχοι πήραν μία σημαντική νίκη με σκορ 2-1.

Στο πρώτο ημίχρονο και δυο ομάδες μπήκανε πολύ καλά αλλά καμία δεν έβαλε γκολ. Στο δεύτερο η Δόξα Ομορφοχωρίου μπήκε αποφασισμένη να πάρει το ματς και φάνηκε από την πρώτη στιγμή. Στο 65’ ο Μωραΐτης με κεφάλια έστειλε την μπάλα στο τέρμα με αυτήν να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να κάνει κόντρα και εκεί ήταν ο Καββαδίας ο οποίος με κεφάλια έκανε το 1-0.

Στην συνέχεια και πάλι το Ομορφοχώρι πίεζε με δύο χαμένα τετ α τετ του Καββαδία και Καπετάνιου. Όμως στο 75’ πάλι ο Καββαδίας έβγαλε στον καπετάνιο σε θέση τετ α τετ και αυτός με όμορφο σουτ έκανε το 2-0.

Στην συνέχεια ανέβασαν ρυθμό τα Αμπελάκια και δεν τα παράτησαν και έτσι στο 83’ μείωσαν με ένα γκολ σε 2-1. Τα Αμπελάκια είχανε την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 93’ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και έτσι το ματς έληξε 2-1 μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του κ. Γρηγοριάδη. Έτσι Δόξα Ομορφοχωρίου πανηγύρισε άλλη μία νίκη.

Δόξα Ομορφοχωρίου (Μανώλης Γαραζανάκης): Μπίτης, Μουστάκας (45’ Tζαλαμπίρας), Μαξιμιάδης, Κωσταρέλος, Χατζηδάκης (60’ Μωραΐτης), Ροδίτης, Τσακαβίτης, Δαμασουλιώτης (90’ Λουκά), Σπυρόπουλος, Καπετάνιος, Καββαδίας.