Βαθμολογία

Πέρασε από το Θεσσαλικό και πλησιάζει τη 2η θέση

Ένα δυνατό παιχνίδι διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου (24/2) στο γήπεδο Θεσσαλικού ανάμεσα στην Χαραυγή και την Αστραπή Νέας Πολιτείας (2-5).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το παιχνίδι διεξήχθη σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, παρόλα αυτά και οι δύο ομάδες πάλεψαν για το καλύτερο.

Οι γηπεδούχοι το πάλεψαν αρκετά, σημείωσαν δύο γκολ και γενικά οι παρουσία τους ήταν ενθαρρυντική ενόψει της συνέχειας.

Από την άλλη η Αστραπή πήρε μία ακόμη μία νίκη και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο Μελισσοχώρι πλησίασε ακόμη περισσότερο τη 2η θέση. Τρία γκολ από τον Σταθάκο και πολλές ελπίδες για το μέλλον από τα νέα παιδιά της Αστραπής!

Στο 14’ φάουλ του Αρχοντή, απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Χαραυγής και στην επαναφορά ο Τσανάς άνοιξε το σκορ για το 0-1.

Στο 27’ μπαλιά του Κατσιάνου από το κέντρο και ο Καλτσάς έκανε τη κούρσα και με ιδανικό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Η Χαραυγή στο 43’ μείωσε με τον Μπαλόσι με σουτ.

Στην επανάληψη η Αστραπή συνέχισε το ίδιο δυναμικά. Στο 65’ πάσα του Καλτσά στον Σταθάκο που με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 1-3.

Στο 80’ κόρνερ εκτέλεσε ο Αρχοντής και ο Σταθάκος με σουτ έκανε το 1-4. Στο 89’ ο Σκαφιδάς μείωσε για το 2-4 και το τελικό 2-5 διαμόρφωσε στο φινάλε ο Σταθάκoς μετά από όμορφη κάθετη του Χαζιζάϊ.

Χαραυγή: Ζαχόπουλος, Τέλιος, Πατσιούρας, Χασιώτης, Στρατίκης, Μπάλος, Μανταλιάς, Γκόρος, Ντεμίρι, Μπίτσα, Σκαφιδάς Γ.

Στον πάγκο: Σκαφιδάς Κ., Μάνασης, Καραπατσακίδης, Ανδρέου, Αναστασίου, Αγγελής, Τσαπατώρης, Οικονόμου.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιώργος Καφφές – Θανάσης Τσουμάνης): Τσιάρας Θεοφ., Παπάγγελος, Τσιάρας Αθ., Κατσιάνος, Χριστοδούλου (78’ Χαζιζάϊ), Βλησαρούλης, Παπαδάκος  (45’ Τσακμάκης – 65’ λ.τρ. Αλευράς), Αρχοντής, Καλτσάς, Τσανάς (65’ Γκαντέλας), Σταθάκος.

Διαιτητική τριπλέτα: Δεληγιάννη, Κακάνης, Ντανταλής.