Βαθμολογία

Στους «4» του Κυπέλλου ο Σμόλικας Φαλάνης, 2-0 τον Δωτιέα Αγιάς

Την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ πανηγύρισε την Πέμπτη (22/2) ο Σμόλικας Φαλάνης αφού κέρδισε στο γήπεδο Τυρνάβου τον Δωτιέα Αγιάς με σκορ 2-0.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ένα μέτριο παιχνίδι κυρίως στο πρώτο ημίχρονο διεξήχθη στον Τύρναβο, με διεκδικήσεις και για τις δύο ομάδες στο χώρο του κέντρου. Στο 15’ όταν η κεφαλιά του Κακαβίτση πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι και στο 32’ ο Γκανάβας από πλεονεκτική θέση δεν βρήκε δίχτυα.

Στο 37’ πολύ ωραία η μεταβίβαση του Βαγγέλη Γούτου για τον αφύλακτο Γιώργο Κακαβίτση, αυτός έκανε το σουτ στο «γάμα», μεγάλη επέμβαση από τον Πατέτσο.

Στο 42’ ο Φουρίκης έκλεψε την μπάλα από τον Αλατά και ο Φούντογλου έδιωξε σε κόρνερ πριν γίνει επικίνδυνος.

Το επόμενο λεπτό ο Σαΐτης έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι του Παπαγιάννη.

Στο δεύτερο ημίχρονο σημαδεύτηκε από τις δύο αποβολές, από μία για κάθε ομάδα, όταν απευθείας κόκκινη δέχθηκε ο Χονδροδήμος, ενώ δεύτερη κίτρινη ο Κακαβίτσης, έτσι οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο.

Όμως ο Σμόλικας βρήκε τον τρόπο και στο 59’ άνοιξε το σκορ, όταν τη σέντρα – σουτ έκανε αρχικά ο Φούντογλου και ο Βαγγέλης Χατζούλης το πλασέ και το 1-0.

Στο 69’ διπλασίασε τα τέρματά του ο Σμόλικας, όταν ωραία ξέφυγε ο Δημήτρης Νερπιέτρι που πέρασε και τον τερματοφύλακα και έκανε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Με καλή ψυχολογία ο Σμόλικας συνέχισε το ματς, στο 75’ Γκιόνα με Παρασκευούδη έκαναν το ένα – δύο με τον τελευταίο να κάνει το σουτ, μπλόκαρε όμως ο Πατέτσος.

Ένα λεπτό αργότερα καλό σουτ του Παρασκευούδη η μπάλα πέρασε άουτ.

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Χρόνης): Παπαγιάννης, Χριστακέας, Πόνηρος, Γούτος, Φούντογλου, Πολύζος, Νερπιέτρι (75’ Γκατζούλης), Χατζούλης (70’ Παρασκευούδης), Αλατάς, Γκανάβας (63’ Γκιόνα), Κακαβίτσης.

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Σιάρκος): Πατέτσος, Παπανικολάου, Χονδροδήμος, Τσακάλι, Ντελής Δ., Νικολακούλης, Φουρίκης (90’ Λέσι), Φουκαλάς, Γκουντίκας, Παπαϊωάννου (58’ Πασχαλίδης), Σαΐτης (58’ Μάνσε).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Καρακώστας, Γκαρέλης.