Βαθμολογία

Νικηφόρο πέρασμα για το Ναρθάκι από την έδρα του Ελευθεραί

Ένα ενδιαφέρον ματς διεξήχθη στο γήπεδο Ελευθεραί ανάμεσα στην τοπική ομάδα και το Ναρθάκι.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη (0-1) με γκολ του Μένιου Κυριαζόπουλου από το 12’ με σουτ. Το Ναρθάκι πάλεψε για τη νίκη και στο τέλος τα κατάφερε με τους παίκτες του κ. Χρήστου Ανδρεόπουλου να ανεβαίνουν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ. Νίκη που αφήνει υποσχέσεις για τη συνέχεια αναφορικά με το Ναρθάκι που μόχθησε για τη νίκη και τελικά τα κατάφερε.

Από την άλλη οι παίκτες του κ. Γιάννη Τσιφλίζογλου ανέβασαν «στροφές» στην επανάληψη, έχασαν και πέναλτι με τον Τσεκούρα στο 74’ το οποίο απέκρουσε ο Μαργαρίτης και δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το συγκεκριμένο ματς αν και πάλεψε πολύ.

Να τονίσουμε πως το παιχνίδι επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του Ελευθεραί Χρήστου Αρβανίτη σε μια διεκδίκηση της μπάλας με αντίπαλο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο. Η ακτινογραφία του έδειξε ράγισμα και του τοποθετήθηκε νάρθηκας. Η ομάδα του Ναρθακίου εύχεται στον ποδοσφαιριστή περαστικά. Τις θερμότερες ευχές και από το athleticlarissa για γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Για το Ελευθεραί στο 9’ ο Θεοδώρου δεν κατάφερε να νικήσει τον Μαργαρίτη.

Στο 12’ το σκορ άνοιξε μετά από ωραίο σουτ του Μένιου Κυριαζόπουλου και παρά την προσπάθεια του Καραποστόλη, για το 0-1.

Στο 25’ σουτ του Βασιλείου έφυγε άουτ ενώ την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά το Μακρή στο 29΄για το Ναρθάκι.

Στο 32’ ο Καρακώτσογλου έκανε το σουτ από καλή θέση όμως δεν βρήκε στόχο.

Στο 52’ σουτ του Αρβανίτη, έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ ο Μαργαρίτης.

Στο 60’ φάουλ του Θεοδώρου έφυγε άουτ και στο 62’ ο Καραγκιόζης έχασε ευκαιρία με τη σειρά του.

Στο 73’ ο Τσεκούρας βρέθηκε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα του Γκατζόγια, με τον κ. Κοσμάνο να δείχνει το σημείο του πέναλτι και να αποβάλει από τον πάγκο τον προπονητή του Ναρθακίου, κ. Ανδρεόπουλο για διαμαρτυρία. Ο Τσεκούρας ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Μαργαρίτης απέκρουσε δύσκολα με το πόδι, κρατώντας αυτό το 0-1 μέχρι το τέλος του αγώνα!

Ελευθεραί (Γιάννης Τσιφλίζογλου): Καραποστόλης, Σεϊζης, Αετόπουλος (78’ Μακρίδης), Ντουρουντάκης, Καρακώτσογλου, Αρβανίτης (67’ λ.τρ. Σαλοκανάς), Καραγκιόζης, Βασιλείου (46’ Τζίκος), Κωνσταντίνου, Τσεκούρας, Θεοδώρου.

Ναρθάκι (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Μαργαρίτης, Κατσικόπουλος (63’ Αρσενόπουλος Βαγ.), Αγγελουσόπουλος, Μακρής, Αγγελόπουλος (76’ Μπανιάς), Γκατζόγιας, Κυριαζόπουλος, Δημητρόπουλος, Βόπης (89’ Καψός), Χισενάι, Κατσανάκης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κοσμάνος, Γρηγοριάδης, Ντελέζος.