Βαθμολογία

Σημαντική νίκη ψυχολογίας για τον Τοξότη

Ο Τοξότης αναμετρήθηκε με τον Αετό Αετολόφου με τελικό σκορ 3-0 για τους γηπεδούχους που κατέκτησαν μία σημαντική νίκη ψυχολογίας απέναντι σε ένα ανταγωνιστικό αντίπαλο και ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το πρωτάθλημα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Πριν καν προλάβει να σταματήσει ο ήχος από το σφύριγμα του κ. Βλιώρα για την έναρξη, ο νεαρός Χρήστος Σταυροθανασόπουλος έκανε το 1-0 από τρομερή ασίστ Νούσια στα 27 δευτερόλεπτα! Καλό ποδόσφαιρο από τον Τοξότη με νεαρά παιδιά που έχουν μέλλον.

Στο 27’ ο ίδιος παίκτης έκανε το σουτ έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ ένα λεπτό μετά ο Νίκος Φορτομάρης έκανε το σουτ που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 42’ το σουτ του Ανδρέα Φορτομάρη βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 44’ για τον Αετόλοφο το σουτ για τον Αντώνη Ντελή βρήκε και εκείνο στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο τέλος του πρώτου μέρους δεύτερη κίτρινη για τον Ηλιάδη για τους φιλοξενούμενους όπου αναγκάστηκαν να αγωνιστούν στο δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο.

Αυτό ήρθε να προστεθεί στις πολλές απουσίες του Αετολόφου (Σαϊντές, Μαλλιάρας, Κασίδας, Ηλιάδης Σ.). Η ομάδα του Αετού εκφράζει πολλά παράπονα για την κόκκινη κάρτα στον παίκτη τους, αφού όπως υποστηρίζουν είχε προηγηθεί φάουλ για τον Τοξότη. Επίσης αναφέρουν πως στο δεύτερο γκολ του Τοξότη, δεν υπάρχει παράβαση (δόθηκε πέναλτι).

Στο 55’ ο Ραφαήλ Τσακνάκης κέρδισε πέναλτι το εκτέλεσε ο Νίκος Φορτομάρης για το 2-0.

Στο 77’ ο Σδράλης με ωραίο βόλε μέσα από την περιοχή έκανε το τελικό 3-0, με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι σε απευθείας κόρνερ με τον Νούσια, ενώ έχασαν πολλές ευκαιρίες με τους Φορτομάρη, Σταυροθανασόπουλο και Σδράλη.

Τοξότης (Φίλιππος Θεοχαρίδης): Νικόλλι, Αλίκο (73’ Γκαμπουρας), Τσουμάνης, Νιάμας, Τσακνάκης Ρ., Φορτομάρης Α., Λιάκος, Νούσιας (73’ Παπαδημητρίου), Φορτομάρης Ν. (73’ Κιόσια), Σταυροθανασόπουλος (60’ Σδράλης), Μπράτσια (55’ Πλης ).

Αετός Αετολόφου (Κώστας Τσανάς): Σαμαράς, Ηλιάδης, Κοντοδήμος, Γουργιώτης, Παραφέστας, Ντελής Σ., Γιαννακός (46’ Τζουβάρας Γ.), Στεμπάρι, Κολομητρούσης, Ντελής Α. (75’ Αργυρούλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Γκαρέλης, Αλεξόπουλος.