Βαθμολογία

Ψυχωμένη εμφάνιση και διπλό παραμονής στην Άρτα για την ΑΕ Κιλελέρ!

Πραγματοποιώντας μια ψυχωμένη εμφάνιση στο "ΔΑΚ Άρτας", η ΑΕ Κιλελέρ απέδρασε με ένα σπουδαίο διπλό παραμονής επικρατώντας με 2-0 της Αναγέννησης Άρτας( Β' Όμιλος Γ Εθνικής - 23η αγωνιστική) χάρη σε τέρματα των Κατσαμάγκα και Παπαγεωργίου. 

Άριστο τακτικά παιχνίδι από τους ποδοσφαιριστές της Λαρισινής ομάδας, με τον Κώστα Κατσάρα παίρνει άριστα στο τακτικό κομμάτι και να κλείνει τους χώρους αφήνοντας τον αντίπαλο χωρίς κλασσική ευκαιρία. Σπουδαίο παιχνίδι από τον Παπαγεωργίου με γκολ και ασίστ, αλλά και από το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Αντωνίου και Δοδοντσάκη που ήταν απροσπέλαστοι καθαρίζοντας κάθε μονομαχία. 

Αποστολή στην Άρτα - Χρήστος Δαϊρετζής

Το ματς: 

Η ΑΕ Κιλελέρ θέλησε να περιορίσει τους χώρους και με προσοχή να ψάξει την δική της στιγμή στην αναμέτρηση. Ο Κώστας Κατσάρας τοποθέτησε κοντά τις γραμμές στο γήπεδο με την ομάδα του να έχει συνοχή και συγκέντρωση στο παιχνίδι της. Απεναντίας οι γηπεδούχοι θέλησαν ίσως να αναπτυχθούν με την ομαδική δουλειά των φιλοξενούμενων να μην επιτρέπει τη δημιουργία ευκαιριών. Η Αναγέννηση πήγε σε αρκετές περιπτώσεις την αναμέτρηση στα δυνατά μαρκαρίσματα έχοντας σε αρκετές περιπτώσεις την ανοχή του διαιτητή κ. Μώκου.

Η Λαρισινή ομάδα κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 8ο λεπτό. Ειδικότερα ο Παπαγεωργίου εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής, με το χτύπημά του να έχει στόχο το δεύτερο δοκάρι εκεί όπου ο Κατσαμάγκας με όμορφη προβολή έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας για το 1-0. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό τους έψαξαν την απάντηση με την ΑΕ Κιλελέρ να αμύνεται σωστά και να μην απειλείται. Στο 10ο λεπτό ο Κατσαμάγκας δέχθηκε χτύπημα στο σώμα με τον αγκώνα από αντίπαλο ποδοσφαιριστή με τον διαιτητή της αναμέτρησης να κλείνει τα μάτια. Η ΑΕ Κιλελέρ απείλησε εκ νέου στο 19' όταν ο Παπαγεωργίου εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή με τον Μπαλούρα να απογειώνεται και να απομακρύνει. 

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Κιλελέρ άντεξαν στην πίεση των γηπεδούχων που παρότι είχαν την κατοχή δεν μπόρεσαν να την  κυκλοφορήσουν ανάμεσα στις γραμμές. Ο τρόπος που ήταν τοποθετημένοι οι οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Κατσάρα στο τερέν σε συνδυασμό με καίριες επεμβάσεις των ποδοσφαιριστών δεν άφησαν τους "ασπρόμαυρους" να δημιουργήσουν κάποια σημαντική ευκαιρία. Απεναντίας, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που συχνά - πυκνά έμοιαζαν απειλητικοί στην κόντρα - επίθεση. 

Μοιρασμένο το παιχνίδι στο ξεκίνημα της επανάληψης. Η ΑΕ Κιλελέρ θέλησε να διαχειριστεί την αναμέτρηση, έχοντας το προβάδισμα του πρώτου μέρους. Στο 51ο λεπτό δε έχασε σπουδαία ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της όταν οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Κατσάρα έκλεψαν ψηλά την μπάλα με τελικό αποδέκτη τον Βαγενά ο οποίος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και αστόχησε για λίγα εκατοστά. Στο 57' ο Κωνσταντίνου έκανε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ, ενώ το σουτ του ίδιου ποδοσφαιριστή ένα λεπτό αργότερα κατέληξε εκτός εστίας. 

Η ΑΕ Κιλελέρ κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της και να βάλει τις βάσεις για ένα υπερπολύτιμο διπλό στην Άρτα. Ειδικότερα στο 63ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι έκλεψαν ψηλά την μπάλα εκμεταλλευόμενοι ένα σημαντικό λάθος των αντιπάλων τους, με τον Παπαγεωργίου περνάει στην περιοχή από τα αριστερά και με πανέμορφο πλασέ στην απέναντι γωνία γράφει το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Πέρα από το σημείο αυτό οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Κατσάρα αρκούσε να διαχειριστούν έξυπνα την κατάσταση προκειμένου να πανηγυρίσουν ένα τεράστιο διπλό που θα ήταν ένα εξίσου τεράστιο βήμα παραμονής. Στον αντίποδα, ο τεχνικός των γηπεδούχων Βαγγέλης Τζιάρας "ανακάτεψε την τράπουλα", ρισκάροντας προκειμένου η ομάδα του να μπει στο παιχνίδι. Στο 74' η μπάλα στρώθηκε στον Πάνο ο οποίος έκανε το σουτ εντός περιοχής με την μπάλα να φεύγει εκατοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μισυρλή. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Βλησαρούλη να χάνει σπουδαία ευκαιρία στο 77' όταν βρέθηκε σε θέση βολής από πλάγια θέση με τον Μπαλούρα να απομακρύνει με τα πόδια.

Η αναμέτρηση κύλησε με αυτόν τον τρόπο ως το φινάλε. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Κιλελέρ διαχειρίστηκαν έξυπνα την αναμέτρηση και δεν άφησαν περιθώρια στον αντίπαλο να μπει στην αναμέτρηση. Το τριπλό σφύριγμα της λήξης τους βρήκε να πανηγυρίζουν ένα σπουδαίο και πανάξιο διπλό παραμονής στην Άρτα, φτάνοντας τους 35 βαθμούς.

Διαιτητής: 

Μώκος(Θεσπρωτίας) 

Βοηθοί: 

Γραμμένος(Κέρκυρας) - Νάστος(Πρεβέζας/ Λευκάδας)

Οι συνθέσεις: 

Αναγέννηση Άρτας(Βαγγέλης Τζιάρας): Μπαλούρας, Παπανίκου(65' Μουσιωτίτσας), Μπεκατώρος, Γιαλεδάκης, Κορομηλάς(65' Πλαστουργός), Κωνσταντίου, Μανιώτης, Πάνος(82'Αρτέμης), Κυριάκης(82' Σάλο) Φερεντίνος(53' Ζυγκερίδης), Θεοδωράκης

ΑΕ Κιλελέρ(Κώστας Κατσάρας): Μισυρλής, Φουρκιώτης, Μπαρούτας, Δοδοντσάκης, Αντωνίου, Χατζησαββίδης, Βαγενάς(80' Χατζής), Μπάρδας(61' Αλτάνης), Κατσαμάγκας(73' Βλησαρούλης), Χασομέρης, Παπαγεωργίου(80' Κούκος)