Βαθμολογία

Χορταστική ισοπαλία στην Ελάτεια…

Από ένα ημίχρονο μοιράστηκαν Θύελλα Ελάτειας και Δόξα Αμυγδαλής για το τελικό σκορ 2-2. Στο πρώτο μέρος η Δόξα ήταν καταιγιστική αφού πέτυχε δύο γκολ και είχε την απόλυτη κατοχή.

Στο 19’ ύστερα από ασίστ του Βούζα, ο Φλάβιο Κολέτσι με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 27’ πολύ ωραία ενέργεια του Παύλου Καψάλη αφού με σουτ στη κλειστή γωνία έκανε και το 0-2.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους στο 47’ ο Φλάβιο Κολέτσι έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

Η Θύελλα Ελάτειας που αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις (Μουσταφά, Γκαραγκούνης Σ., Τσιτώτας, Δημητρώφ), κατάφερε στο δεύτερο μέρος να φέρει το ματς στα ίσα.

Στο 48’ χαμένο τετ α τετ του Πανδρεμένου αφού απέκρουσε ο Κοσμάς σε κόρνερ.

Στο 53’ ο Παναγιώτης Τάκης έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Ενώ στο 60’ ύστερα από σέντρα του Πανδρεμένου στο δεύτερο δοκάρι, ο Βασίλης Ζάρρας μείωσε σε 1-2 με κεφαλιά.

Στο 70’ ήρθε η σειρά του Βάϊου Λάζου, που με ωραία σουτ στην δεξιά γωνία έκανε και το 2-2.

Η Θύελλα Ελάτειας θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη αφού είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο 78’ ο Κώστας Χαλίτσιος από θέση τετ α τετ έκανε το σουτ, έβγαλε σε κόρνερ ο έμπειρος Κοσμάς.

Στο 82’ ο Παναγιώτης Τάκης εξ’ επαφής το σουτ και πάλι σωτήρια έδιωξε ο κίπερ της Αμυγδαλής.

Θύελλα Ελάτειας (Θοδωρής Σολωμός): Καραναστάσης, Γκαραγκούνης Ν., Ζάρρας Γ., Γκαραγκούνης Γ., Ζάρρας Β., Λάζος, Σολωμός Β. (46’ Μαυρίδης), Διαμαντάκης, Χαλίτσιος, Τάκης Π., Πανδρεμένος.

Δόξα Αμυγδαλής (Λάζαρος Λαζαρίδης): Κοσμάς, Στεφανούλης (63’ λ.τρ. Κολέτσι Ο.), Ντινούλης, Βέϊς, Γραμμενίδης, Χατζόπουλος, Μπαμπάλης (89’ Μπαζούλης), Καψάλης (89’ Αραμπατζής), Κολέτσι Φ., Βούζας, Αποστολόπουλος (60’ λ.τρ. Μπίλλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Δίχρης, Μπασινός.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ