Βαθμολογία

Κατάκτησε και εσύ το eKύπελλο Ελλάδας!

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υλοποιεί για 2η διαδοχική χρονιά την διοργάνωση του eΚυπέλλου Ελλάδας για τη σεζόν 2023-2024, προσφέροντας στους λάτρεις του ποδοσφαίρου και του Gaming μια μοναδική ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αυτήν την συναρπαστική διοργάνωση.

Στο eΚύπελλο Ελλάδας έχουν δικαίωμα συμμετοχής, όλες οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή στην φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας, περιλαμβανομένων των σωματείων των κυπελλούχων ΕΠΣ, των ΠΑΕ SL2 και των ΠΑΕ SL. Το eΚύπελλο Ελλάδας αποτελεί μια πρωτοποριακή προσπάθεια για να συνδυάσουμε την παράδοση του ποδοσφαίρου με τη σύγχρονη τεχνολογία, προσφέροντας έτσι μια νέα και συναρπαστική εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες.

Η συμμετοχή στο eΚύπελλο Ελλάδος είναι δωρεάν, και χωρίς κάποιο κόστος εγγραφής. Η διοργάνωση υπόκειται στην επίβλεψη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ενώ η διαχείριση του τουρνουά θα είναι αρμοδιότητα της εταιρείας VGL ESPORTS, η οποία συνεργάζεται με την ΕΠΟ στον χώρο των eSports.

Το Τουρνουά είναι πλήρως εναρμονισμένο καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού με τα οριζόμενα, στον Κανονισμό της FIFA και στους λοιπούς Κανονισμούς των ΕΠΟ, FIFA και UEFA. Οι αγώνες θα παιχτούν με το ηλεκτρονικό παιχνίδι EAFC24 της εταιρείας Electronic Arts (EA Sports) στις κονσόλες Playstation, Xbox, PC . Κάθε αγώνας θα παίζεται με αντιπάλους δύο eΑθλητές στον τύπο παιχνιδιού ULTIMATE TEAM (FUT).

H κάθε ομάδα έχει τη δυνατότητα:
α) Να επιλέξει τον eΑθλητή που θα την εκπροσωπήσει και σε περίπτωση που δεν διαθέτει eΑθλητή

β) θα συμμετέχει στην κλήρωση αυτόματης επιλογής eΑθλητή μέσω της διαδικασίας eDraft, κάτι το οποίο θα αναλάβει η διοργανώτρια ΕΠΟ με την VGL.

Αναλυτικές πληροφορίες, κανονισμούς και την δήλωση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.
https://vglesports.com/ekypello-ellados/

Η δήλωση συμμετοχής πρέπει να συμπληρωθεί, να σφραγιστεί από την ομάδα και να αποσταλεί μαζί με το λογότυπο της ομάδας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: esports@epo.gr  προκειμένου να κατοχυρωθεί η θέση της ομάδας στο eΚύπελλο. Επίσης, μαζί με τη δήλωση θα πρέπει να αποστείλετε το λογότυπο της ομάδας και φωτογραφία του eΑθλητή με την εμφάνιση της ομάδας (όσοι θα δηλώσουν από την αρχή eΑθλητή).

Καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής Πέμπτη 29/2/24.