Βαθμολογία

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΕΛ

Ακόμη και οι πλέον δύσπιστοι για τις καταγγελίες και τις κατά καιρούς διαμαρτυρίες μας, ως προς τον τρόπο διεξαγωγής και διαιτησίας κάποιων παιχνιδιών της Super League 2, μετά και το χθεσινό παιχνίδι μεταξύ Λεβαδειακού και Μακεδονικού, έχουν ξεκάθαρα πεισθεί ότι το θράσος και η χυδαιότητα κάποιων έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Ξαφνικά ο όμιλος του Βορρά της SL2 πρέπει να αποδεχθεί με οποιονδήποτε τρόπο, ότι το «σύστημα» φέτος αποφάσισε και θα «σφυρίξει» πάση θυσία για να επανέλθει ο Λεβαδειακός στη μεγάλη κατηγορία!

Φυσικά αυτό δεν αποτελεί είδηση ούτε στις τάξεις των παραγόντων, ούτε στις τάξεις των φιλάθλων. Είδηση αποτελεί η κατά συρροή εκτροπή και το αίσχος που εισπράττουμε όλοι μας ηθικά.

Το δικό μας μήνυμα τόσο προς τους φιλάθλους μας όσο και τους ιθύνοντες, που έχουν τον αποφασιστικό ρόλο για το περίφημο και ανεφάρμοστο fair play, είναι ότι φέτος τουλάχιστον στον όμιλο του Βορρά και κόντρα στο κατεστημένο που θεωρεί τους πάντες μαριονέτες, κάποιοι «προεπιλεγμένοι» θα πρέπει να μοχθήσουν πάρα πολύ για να φτάσουν στην πηγή και να αποδείξουν στον αγωνιστικό χώρο και μόνο ότι μπορούν.

– Καλούμε όλες τις ομάδες του Βορείου ομίλου της SL2 να είναι σε διαρκή επαγρύπνηση για τυχόν προμελετημένα αίσχη που θα εφαρμοστούν εις βάρος τους.

– Καλούμε το φίλαθλο κοινό μας, τους χιλιάδες φίλους μας σε όλη την επικράτεια, να δώσουν βροντερό παρόν την 11η αγωνιστική στο AEL FC ARENA, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ενάντια στην αδικία και τη χυδαιότητα.

Για να σταματήσουν τα αρμόδια ΜΜΕ της Super League 2 να διακόπτουν τις μεταδόσεις τους προς τους «ιθαγενείς» στο 78′ και κάποιοι «διαιτητές» να σφυρίζουν ανύπαρκτα πέναλτυ στο 95′ των καθυστερήσεων του χθεσινού αγώνα.

Τί και εάν ωρύεται ο Μακεδονικός και πόσοι άλλοι πριν από αυτόν;

Τους είναι παντελώς αδιάφορο.

Ξέρουν ότι όσο μπορούν και τους επιτρέπεται χωρίς να αισχύνονται, αυτοί θα κάνουν τη «δουλειά» τους και την επόμενη όλοι εμείς οι γραφικοί, θα βγάζουμε τις ανακοινώσεις μας. Έτσι αντιλαμβάνονται το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Επειδή όμως η ελπίδα ανέκαθεν πεθαίνει τελευταία, εμείς ως ΑΕΛ θα συνεχίζουμε μαζί με την πληττόμενη πλειοψηφία των αδικημένων, να δίνουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό τον αγώνα μας.

Κατά τα λοιπά το φετινό «τραίνο» που λέγεται Λεβαδειακός είναι ευπρόσδεκτο στην έδρα μας στον επικείμενο αγώνα, για να αποδείξει την σπουδαία φετινή του κλάση αγωνιστικά.

Για τη διασφάλιση του fair play ειδικά για αυτόν τον αγώνα, να μην αμφιβάλει κανείς ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ θα κάνει τα αυτονόητα.

">http://

ΠΗΓΗ