Βαθμολογία

Ανέκαμψε παλικαρίσια και βλέπει παραμονή!

Η ΑΕ Κιλελέρ επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Πετριτή χάρη σε τέρματα των Κατσαμάγκα και Χασομέρη και πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο που απομάκρυνε από την επικίνδυνη ζώνη και τις θέσεις που οδηγούν στα τοπικά πρωταθλήματα. 

Αρθρογραφεί ο Χρήστος Δαϊρετζής...

Η ομάδα του Κώστα Κατσάρα προερχόταν από μια "κρύα" και άδικη ήττα κόντρα στην Νέα Αρτάκη όπου σ' ένα απόλυτα ισορροπημένο ματς στο οποίο η Λαρισινή ομάδα θα μπορούσε κάλλιστα να προηγηθεί βρέθηκε από μια άτυχη στιγμή πίσω στο σκορ και σε κάθε περίπτωση δεν άξιζε την ήττα. 

O Κώστας Κατσάρας και το τεχνικό του επιτελείο είχαν μπροστά τους μια εβδομάδα να προετοιμάσουν την ομάδα αγωνιστικά και κυρίως πνευματικά για έναν τελικό κόντρα στον Αστέρα Πετριτή. Πηγαίνοντας στο γήπεδο της Αγιάς να καλύψω την αναμέτρηση για την ιστοσελίδα μας έβλεπα στα μάτια των ποδοσφαιριστών της ΑΕ Κιλελέρ την δίψα για μια νίκη εξάποντη κόντρα σε έναν αντίπαλο με ίδιο στόχο. 

Στο καθαρά αγωνιστικό πέρα από ένα διάστημα 15 λεπτών στο ξεκίνημα της επανάληψης, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Κιλελέρ έδειξαν ότι ήταν ανώτεροι από τον αντίπαλό τους και δίκαια επικράτησαν. Η συνέχεια θα βρει την ΑΕ Κιλελέρ να προσπαθεί να εξασφαλίσει αυτό που δικαιούται ποδοσφαιρικά, δηλαδή την γρήγορη παραμονή και προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι θα τα καταφέρει.

Κλείνοντας θα αναφέρω πως προσωπική μου εκτίμηση είναι πως πέρα από το ότι θα τα καταφέρει αγωνιστικά, της αξίζει να τα καταφέρει και για άλλους λόγους κυρίως διοικητικούς. Οι άνθρωποι της ομάδας με επικεφαλής πρόεδρο, κ. Χρήστο Φτάρα δουλεύουν καθημερινά με μεράκι και αγάπη για το καλό της ομάδας. Ιδιαίτερα σε αυτές τις κατηγορίες είναι σπάνιο να συναντήσει κανείς ανθρώπους με τόσο αγνή αγάπη και διάθεση να προσφέρουν ανιδιοτελώς στον σύλλογo, δίχως να έχουν ίχνος διάθεσης να ικανοποιήσουν την ανάγκη αυτοπροβλής που δημιουργείται σε -κακά τα ψέματα- αρκετούς παράγοντες αυτής της κατηγορίας.