Βαθμολογία

Λευκή ισοπαλία στο Συκούριο…

Ένα δυνατό και ισορροπημένο παιχνίδι έγινε ανάμεσα στον Κίσσαβο Συκουρίου και τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων με τελικό σκορ 0-0.

Της Βάσως Γκατζούλη

Πραγματικά το παιχνίδι από την αρχή μέχρι και το τέλος ήταν οριακά μοιρασμένο, στο πρώτο μέρος μόλις από μία καλή ευκαιρία και για τις δύο ομάδες. Στο 22’ το φάουλ εκτέλεσε ο Τζέκα Χ. και βρήκε στο κάθετο δοκάρι. Ενώ στο 25’ σουτ έξω από την περιοχή του Γουσόπουλου, έβγαλε όμως στην δεξιά του γωνία ο Γιάκου.

Πάλεψαν πολύ και οι δύο ομάδες στην επανάληψη, με πολύ ένταση και νεύρα για το ποιος θα βάλει το γκολ, κάτι που μέχρι το τέλος δεν έγινε αφού έμεινε η λευκή ισοπαλία. Στο 83’ απευθείας κόκκινη στον Περήφανο για διαμαρτυρία.

Κίσσαβος Συκουρίου (Αποστόλης Τσιανάκας): Γιάκου, Μέρκο, Αγγέλης, Κουλουκτσής, Τριανταφύλλου, Αλεξανδρής (46’ Ντιντής Θ.), Κορδέλας, Τζούρας (20’ λ.τρ. Τζέκα Α.), Τζέκα Χ., Κώτσιας, Χριστοδουλόπουλος (68’ Πλιάγκας).

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Δημήτρης Μητσής): Μπαταβάνης, Δοξαριώτης, Περήφανος, Παναγιώτου, Φάρα, Χασιώτης, Φιτυλής, Γουσόπουλος, Τζεμολάρι (82’ Γκαραβέλης), Νούσιος, Παιδής (88’ Πλατής).

Διαιτητική τριπλέτα: Χήτος, Νάκας, Δίχρης.