Βαθμολογία

Στην κορυφή το Κεραμίδι

Ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου κέρδισε με 2-0 την Καστοριά στο ΔΑΚ Καστοριάς και ανέβηκε στην κορυφή του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Στο 4' το ωραίο σουτ του Γιαλαμίδη έφυγε λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Κράτσιου Χρ., Στο 12' ο Μωυσιάδης έσωσε πάνω στη γραμμή προσπάθεια των φιλοξενούμενων, Στο 14' το σουτ τού Γιαλαμίδη, έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Κράτσιος Χρ.. Στο 18' πολύ ωραία προσπάθεια του Παπαδόπουλου έσωσε ο Αντωνιάδης. Στo 23' σε σουτ τού Κρυεμάδι, έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι τού Κράτσιου Χρ. Στο 27΄ ο Κράτσιος Χρ., απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ το σουτ του Σεχολάρι, Στο 42' το σουτ του Τουλίκα Βασ., έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Κράτσιος Χρ.

Στο 53΄ μετά από κτύπημα φάουλ του Κρυεμάδι, η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Κράτσιου Χρ. Στο 59΄ ο Κράτσιος Χρ., μπλόκαρε το σουτ του Κλιγγόπουλου. Στο 67΄ ο Σεχολάρι με ανάποδο ψαλίδι, μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 90+3' ο Χατζής έγραψε το 0-2.

Σκόρερ: Σεχολάρι (67’), Χατζής (90+3').

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος Χρ., Διγκόζης, Μωυσιάδης (85'  Σαχινίδης), Σαββόπουλος Κυρ., Αντωνιάδης, Ibrahim (36΄ Δεληζήσης), Παπαγεωργίου, Γκέγκας (79'  Κυριζάκης) Πάλλας, Τσάνι, Σαββόπουλος Ευαγ.

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (Μόρας): Πατσιογεώργος, Τουλίκας Β., Κλιγγόπουλος, Γιαλαμίδης, Χατζής, Παπαδόπουλος Χρ. (85’ Ζουκάν), Κρυεμάδι (76΄ Ιντζόγλου), Κόλα, Μηλιώτης (85΄ Λαμπίρης), Μουράτι (60’ Τουλίκας Γ.), Σεχολάρι.

ΠΗΓΗ