Βαθμολογία

«Διά πυρός και σιδήρου» ο Αετόλοφος κέρδισε την Αστραπή!

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στον Αετόλοφο, ανάμεσα στον τοπικό Αετό και την Αστραπή Νέας Πολιτείας με τελικό σκορ 2-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι ήταν για γερά νεύρα και το ενδιαφέρον έμεινε αμείωτο μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα. Η Αστραπή ήταν εκείνη που είχε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε πολλές κλασσικές ευκαιρίες, είχε οριζόντιο δοκάρι και κάθετο, χαμένο πέναλτι και μόλις ένα γκολ.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι έπαιξαν το παιχνίδι τους με πολύ δύναμη, εμπειρία και πάθος, δημιούργησαν καλές ευκαιρίες, στο 38’ μπήκαν μπροστά στο σκορ, στο 55’ χάθηκε το πέναλτι για την Αστραπή και η ελπίδα να ισοφαρίσει.

Στην επανάληψη πίεσε ασφυκτικά η Νέα Πολιτεία, στο 62’ είχε χαμένο τετ α τετ, 67’ διπλή ευκαιρία για γκολ. Στο 73’ όμως ο Αετόλοφος με πέναλτι διπλασίασε τα τέρματά του και η Αστραπή στο 80’ κατάφερε να μειώσει στο τελικό 2-1.

Η διαιτησία του κ. Ακρίβου μαζί με τους επόπτες, κρίνεται αντάξια της δυσκολίας του παιχνιδιού.

Στο 9’ ωραίος συνδυασμός Παπαδάκου – Κατσιάνου, τελικός αποδέκτης ο Αρχοντής που έκανε το σουτ και έφυγε άουτ.

Στο 30’ φάουλ σε καλό σημείο κέρδισε ο Στεμπάρι, εκτέλεσε ο ίδιος, η μπάλα δεν πέρασε το τοίχος και έτσι χάθηκε ευκαιρία για γκολ.

Στο 32’ εξ’ επαφής ο Παπαδάκος έστειλε τη μπάλα πάνω στον Σαντέ. Στο 36’ το πρώτο σουτ έκανε ο Βλησαρούλης, απέκρουσαν προσωρινά οι αμυντικοί, στην επανάληψη το σουτ του Τσανά χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο 37’ ο Γαρυφαλλόπουλος από καλή θέση δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Ένα λεπτό μετά το κόρνερ εκτέλεσε ο Κολομητρούσης, φανταστική κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι από τον Δημήτρη Γιαννακό και το 1-0.

Στο 51’ σουτ βολίδα του Τσανά έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Τέσσερα λεπτά μετά ο Γουργιώτης ανέτρεψε τον Καλτσά, δόθηκε πέναλτι, εκτέλεσε ο ίδιος και έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 62’ σουτ του Σταθάκου εξ’ επαφής έφυγε κόρνερ. Στο 67’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Αρχοντής, το πρώτο σουτ του Κατσιάνου απέκρουσε ασταθώς ο Σαντέρ, στην επανάληψη νέο σουτ του Καλτσά μέσα στην περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών.

Στο 73’ τον Ορέστη Γαρυφαλλόπουλο ανέτρεψε ο Θεόφιλος Τσιάρας, δόθηκε πέναλτι, εκτέλεσε ο ίδιος παίκτης για το 2-0.

Στο 80’ ύστερα από την σέντρα – σουτ του Δαλλιού, ο Κατσιάνος με ωραίο σουτ μείωσε σε 2-1 και στο 94’ το σουτ του Καραμάνη χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Αετός Αετολόφου (Κώστας Τσανάς): Σαντές, Μπατζογιάννης, Κοντοδήμος, Παραφέστας, Γουργιώτης, Ντελής Σ., Κασίδας, Γιαννακός, Στεμπάρι (85’ Αργυρούλης), Κολομητρούσης, Γαρυφαλλόπουλος (74’ Ντελής Α.).

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιώργος Καφφές – Θανάσης Τσουμάνης): Τσιάρας Θεοφ., Καραμάνης, Τσιάρας Θαν., Κατσιάνος, Σιάτρας (46’ λ.τρ. Δαλλιός), Βλησαρούλης (69’ Αλευράς), Παπαδάκος (58’ Σταθάκος), Χριστοδούλου, Καλτσάς, Τσανάς, Αρχοντής.

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Νάκας, Αλεξόπουλος.